Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny

Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Fanoušci se nemají bát, že by ve snímku chyběly vážné momenty a byl až přehnaně veselý. A jsou tu nové fotky.

Zítra Shazam! dorazí se svojí prezentací na Comic-Con. Ještě předtím však pro vás máme několik zajímavostí, které odhalil magazín EW. Producent Peter Safran pro něj potvrdil, že Shazam! je součástí širšího filmového světa DC a do budoucna se může potkávat s dalšími superhrdiny. Dokládá to i jedna fotka dole v galerii, kde můžete vidět za hlavním hrdinou Billym a jeho kamarádem Freddym nejrůznější upomínkové předměty s Batmanem a Supermanem. V galerii jsou i další fotky se Shazamem (připomínáme, že Shazam je superhrdina dospělého vzezření, do kterého se malý Billy proměňuje, když vysloví magické zaklínadlo) nebo fotky Shazamova kostýmu, které byly k vidění právě na Comic-Conu.

Otázkou tak je, co vlastně s postavou bude, až představitel hlavní role Asher Angel začne stárnout. Na to Safran odpovídá, že s tím tvůrci počítají a pro případná budoucí pokračování je tahle otázka vyřešená. Představitel Shazama Zachari Levi pak diváky ubezpečuje, že i když se Shazam! nese v lehčím duchu než jiné DC filmy, určitě nebude úplně nevážný. Veselí je podle Leviho ve snímku patřičně vyvážené s nástrahami každodenní reality a pochmurnějšími motivy (ostatně, malý Billy je sirotek, bylo by zvláštní, kdyby jeho příběh byl zcela prostý jakéhokoliv smutku).

A teď už hurá do galerie, na slíbené fotky.

Každý z nás má v sobě superhrdinu, chce to jen trochu magie, aby se dostal ven. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zakřičet jedno slovo - SHAZAM - aby se ze čtrnáctiletého kluka stal dospělý superhrdina Shazam (Zachary Levi). V srdci stále dítětem dělá Shazam přesně to, co by dělal každý puberťák se superschopnostmi - užívá si je a baví se s nimi! Umí létat? Má rentgenový zrak? Dokáže střílet z rukou blesky? Může uniknout testu z občanské výchovy? Shazam zkouší limity svých schopností s radostnou nedbalostí dítěte. Své schopnosti však bude muset rychle ovládnout, aby byl schopný čelit silám zla ovládaným Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong).

Dále hrají Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand Cooper Andrews. Režíruje David F. Sandberg, scénář napsal Darren Lemke, datum premiéry v Česku a na Slovensku je stanovené na 4. 4. 2019.

Zdroje: EW, Collider, CBM

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu Shazam!: V plánu je pokračování i spojení s dalšími hrdiny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest