The Curse of La Llorona: Mexické strašení dětí z produkce Jamese Wana

The Curse of La Llorona: Mexické strašení dětí z produkce Jamese Wana | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Další hororová novinka, kterou odhalil letošní Comic-Con, nás seznámí s mexickým folklorním strašidlem, které krade malé děti.

Stále pokračujeme v představování hororů, o kterých studio New Line informovalo fanoušky během svojí prezentace ScareDiego v rámci právě probíhajícího Comic-Conu v San Diegu. Už jsme si představili třetí Annabelle a přinesli jsme vám novinky o To 2. Teď si představíme úplnou novinku The Curse of La Llorona. Film produkuje opět James Wan, ale zatím to nevypadá, že by tenhle snímek měl být zasazený do světa Conjuringu.

La Llorona je skutečná folklórní figura z Mexika, kde se malým dětem vyprávějí strašidelné příběhy o duchovi plačící ženy, která děsí kohokoliv, kdo se jí připlete do cesty a krade malé děti, protože přišla o svoje vlastní. Příběh je zasazený do Los Angeles 70. let minulého století a bude pojednávat o sociální pracovnici, která na nadpřirozenou bytost narazí během jednoho případu. Promítaná upoutávka podle novinářů přítomných v sále slibuje klasický strašidelný příběh plný lekaček.

Režíruje Michael Chaves, scénář napsali Mikki Daughtry a Tobias Iaconis. V hlavních rolích vystupují Linda Cardellini, Raymond Cruz a Patricia Velsasquez. Datum premiéry je stanovené na 19. 4. 2019.

Oficiální synopse říká: La Llorona. Plačící žena. Strašlivý přízrak chycený mezi nebem a peklem, v pasti osudu, který zpečetila svou vlastní rukou. Už jen zmínka o ní nahání po generace hrůzu. Když ještě byla živá, utopila svoje děti v žárlivém rozhořčení a následně se s naříkavým pláčem vrhla do rozbouřené řeky za nimi a utopila se také. Od té doby jsou její slzy věčné. Jsou smrtící a ti, kteří v noci slyší její volání smrti, mají osud zpečetěný. La Llorona číhá ve stínech a živí se dětmi, v zoufalé snaze nahradit své vlastní. Jak století běžela, její touha byla stále neukojitelnější a její činy stále děsivější.

V roce 1970 v Los Angeles La Llorona číhá v noci na děti. Po tom, co sociální pracovnice ignoruje přízračné varování ženy podezřelé z ohrožování dětí, začne být společně se svýma dvěma malými dětmi sama vtahována do říše nadpřirozena. Jejich jedinou nadějí na přežití hněvu La Llorony může být kněz, který přišel o iluze a začal provozovat mystické rituály na pomezí strach a víry, aby udržel zlo na uzdě. Mějte se na pozoru před jejím mrazivým kvílením. Nezastaví se před ničím, až vás bude lákat do hlubin svého zármutku. Protože v jejích mukách nelze nalézt klid. Pro její duši není slitování. A před kletbou La Lorony není úniku.

Jak už bylo řečeno, La Llorona bude do kin uvedena příští rok v dubnu, a tak někdy během podzimu očekávejme první trailer, který nám o příběhu napoví víc. Na závěr rozhovor s herci:

Galerie: 2

The Curse of La Llorona: Mexické strašení dětí z produkce Jamese Wana | Fandíme filmu The Curse of La Llorona: Mexické strašení dětí z produkce Jamese Wana | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest