Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny

Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 15 obrázků
DC Filmy, Predátor, Alita Battle Angel, Deadpool utržený ze řetězu, Godzilla a další a další filmy. To vše se představí na letošním Comic-Conu.
  1. Středa, 18. 7.
  2. Čtvrtek 19. 7.
  3. Pátek, 20. 7.
  4. Sobota, 21. 7.

Sobota, 21. 7.

Den začne asi nejočekávanější prezentace Comic-Conu, tedy panel studia Warner Bros. S určitostí během panelu bude mít prezentaci Aquaman. Režisér James Wan a představitel hlavní role Jason Momoa by neměli chybět a Wan už v minulosti přislíbil, že během Conu bude zveřejněný první trailer. Co dál? Přítomnost přislíbil Shazam!, čekat máme Wonder Woman 1984 (mluvilo se o tom, že potenciálně bude odhalena podoba záporačky Cheetah). A není vyloučeno, že DC Films překvapí něčím dalším, v minulosti jsme se dočkali alespoň nějakého krátkého přehledu chystaných projektů.

Režisér Michael Dougherty dále potvrdil, že máme čekat nějakou prezentaci snímku Godzilla: King of Monsters. Do premiéry zbývá necelý rok, tak by se mohl ukázat první teaser. Další trailer by slušel také Fantastickým zvířatům: Grindelwaldovým zločinům. První Fantastická zvířata byla na Comic-Conu také a čas do podzimní premiéry se krátí, takže druhý trailer je určitě na místě. Těsně před premiérou by nějakou ukázku mohl ukázat také The Meg a letos má Warner mezi velkofilmy naplánovaného ještě Mauglího, takže prostor by mohl dostat také on. Panel Warneru se odehraje v USA ještě před polednem, a tak i s časovým posunem budeme mít už sobotu večer k dispozici všechny reportáže.

Svůj vlastní panel dostal na Comic-Conu rapper a herec RZA, u kterého se očekává, že představí svou novinku Cut Throat City. Panel bude mít Deadpool 2. Uvidíme, zda se dozvíme něco o jeho budoucnosti, čili o týmovce X-Force. Jisté je, že krom klasické prezentace čeká na Deadpoola 2 později také vůbec první promítání prodlouženého sestřihu filmu, takže můžeme čekat první ohlasy a recenze. Čeká nás také prezentace výtvarných návrhů filmových kostýmů. Přítomen bude také Phillip Boutte Jr., který pracoval na Black Pantherovi, Captain Marvel či Avengers: Infinity War, tak můžeme tajně doufat, že se dozvíme něco nového o kostýmech chystaných marvelovek. A svůj tradiční panel bude mít také Kevin Smith, u kterého je možnost, že blíže představí svou chystanou filmovou novinku Jay & Silent Bob Reboot!. Den zakončí další zajímavá návštěva v talk show Team Coco. Tentokrát se dostaví osazenstvo Skleněného (Glass), tedy Samuel L. Jackson, James McAvoy, Bruce Willis, Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy a scenárista a režisér M. Night Shyamalan.

Neděle, 22. 7.

Neděle bude na filmové prezentace chudá. V naší zeměpisné šířce budeme samozřejmě dojíždět zprávy ze soboty, ale za oceánem už bude po všem. Jedinou filmovou událostí v rámci Comic Conu bude poslední speciál Conana O'Briena, který si na závěr pozval ještě obsazení Aquamana. Seznam hostů prozatím nebyl odhalený.

To je z letošní filmové podoby Comic-Conu všechno. Během následujících dnů vás budeme zásobit vším, co na nás velká přehlídka v San Diegu vypustí. Vy v komentářích můžete dát vědět, na které prezentace se nejvíc těšíte, a v která odhalení tajně doufáte.

V galerii najdete pár fotek hraček ze Spider-Mana: Paralelních světů.

« Předchozí kapitola

Galerie: 16

Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu Comic-Con 2018: Všechny filmy, které budou představeny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest