Bumblebee a jeho Decepticoni - seznamte se se záporáky

Bumblebee a jeho Decepticoni - seznamte se se záporáky | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nebude jich mnoho, ale mají dostat dostatek prostoru, aby bylo možné vykreslit jejich osobnosti a mohli zaujmout.

Samostatný film s Bumblebeem se nám postupně představuje. Nejnověji jsme se dozvěděli něco víc o jeho záporácích. Pokud jde o Decepticony, tak ti budou ve filmu jen tři. Podle režiséra Travise Knighta je to dobře, protože čas filmu není nafukovací. Takhle jde do postav daleko víc investovat, mnohem lépe se s nimi seznámíme, snímek je tak daleko víc osobní a zaměřený na postavy.

Knight dále odhaluje, že dva Decepticoni se budou měnit na červený automobil Plymouth Satellite a modrý AMC Javelin. Za ten červený se maskuje Shatter, kterou namluví Angela Bassett (American Horror Story, Mission: Impossible 6) a za modrý Dropkick, namluvený Justinem Theroux (Leftovers, Mute). Identita létajícího Decepticona, který se mění na stíhačku F-4 Seeker, zatím zůstává z nějakého důvodu oficiálně utajena. Nicméně na oficiálním blogu společnosti Viacom (pod kterou filmoví Transformers v konečném důsledku spadají) se na chvíli objevilo tvrzení, že by to měl být Starscream, Decepticon, který vystupoval ve všech dílech první Transformers trilogie a následně se ještě jeho hlava objevila v Posledním rytíři. Oficiální blog informaci zase rychle smazal, tak nevíme, zda šlo o chybu nebo o předčasné zveřejnění informace, která zatím měla z nějakého důvodu zůstat v utajení.

Jednotlivé Decepticony si můžete prohlédnout dole v galerii a víc se o snímku dozvíme na Comic-Conu v San Diegu, kam se teď v červenci snímek chystá s propagačním panelem.

V roce 1987 najde Bumblebee útočiště na smetišti v malém Californském městečku. Charlie (Hailee Steinfeld) se blíží osmnáctý rok a snaží se najít své místo ve světě, když poškozeného a zraněného Bumblebeeho objeví. Až ho Charlie opraví, velice rychle zjišťuje, že tohle určitě není jen obyčejné žluté auto. Dále hrají Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crowe, Grazie Dzienny, Ricardo Hoyos a John Cena. Režíruje Travis Knight. Datum premiéry je stanoveno na 21.12. 2018.

Zdroje: EW, TFW2005

Bumblebee

21.12.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Bumblebee a jeho Decepticoni - seznamte se se záporáky | Fandíme filmu Bumblebee a jeho Decepticoni - seznamte se se záporáky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu