Assassin’s Creed: Michael Fassbender jako videoherní vrah

Assassin’s Creed: Michael Fassbender jako videoherní vrah | Fandíme filmu
Dostane Michael Fassbender videoherní filmy na výsluní?

Filmoví herci jsou přece jenom obyčejní lidé jako my, a proto není divu, že si občas zahrají na počítači nebo na konzolích. Teď už víme, jaká je oblíbená hra Michaela Fassbendera.

Tento herec vystřelil mezi hollywoodskou elitu téměř přes noc a jeho výborné výkony v X-Menech, Studu nebo Prometheovi mu zajistili širokou fanouškovskou základnu. Je tedy na čase, aby otestoval svoji kupní sílu. Michael si totiž zahraje a produkčně zajistí filmovou adaptaci populární hry společnosti Ubisoft Assassin’s Creed, na kterou se vrhnou společně s producentkou Conor McCaughan. A fanoušci rozhodně nemusí zoufat. Ubisoft totiž nad filmem převezme plnou kontrolu skrze svoje studio Ubisoft Motion Pictures a další tvůrčí týmy, které se například budou zabývat výhradně vizuálními efekty. Toto rozhodnutí padlo po nevydařeném rokování se Sony, které však může stále zůstat na postu distributora. „Jsme otevřeni diskuzi s jakýmkoliv klíčovým studiem poté, co bude výsledný produkt dokončen,“ říká ředitel UBM Jean-Julien Baronnet. Jedním dechem také dodává, že se pokusí omezit risk finanční investice, aby vše neskončilo jako disneyovský Princ z Persie: Písky času. Připomínáme, že podobný přístup Ubisoft volí i při přípravě špionážní akce Splinter Cell.

A co si mohou nehráči pod pojmem Assassin’s Creed představit? Současná série čítající čtyři tituly sleduje osudy řádu Assassinů, profesionálních zabijáků, bojujících proti mocnému řádu Templářů napříč středověkem, renesancí a v budoucnu i americkou revolucí. To vše skrze moderní přístroj s názvem Animus, který dokáže živě evokovat a znovu prožívat vzpomínky uložené v genové výbavě potomků Assassinů. Ostatně mrkněte se na trailer na jeden z dílů hry:

 

Assassin’s Creed Brotherhood: Trailer

 

 

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest