Box Office: Očistné mravenčení

Box Office: Očistné mravenčení | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ant-Man a Wasp lákají fanouškovské jádro a jsou lepší než jednička. Bude to ale stačit?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V rámci novinek, které nejsou Ant-Man, jehož tržby najdete na konci článku, nepochybně zabodovala První očista. Prequel série utržil 17 milionů za normální víkend, ale protože se hraje už od středy, dělá to dohromady solidních 31 milionů. Série je pro Universal slušně konzistentní projekt, který drží rozpočty pod 15 miliony a pravidelně dává z Ameriky okolo 80 milionů a ze globálně lehce nad stovku. První očista, ve skutečnosti ale čtvrtá, má šanci až na 73 milionů ze Států. I kdyby měla příští víkend ztratit většinu diváků, tak z toho kouká alespoň padesátka z Ameriky. A prý má být i seriál.

Roadside nasadil do 454 kin dokument Whitney o konci života známé zpěvačky. Utržil se 1,1 milion dolarů. Srovnání se nabízí s Amy, která dala ze 300 kin 1,8 milionů a další víkend ze 400 kin 1,1 milion. Oscarový film nakonec skončil na 8,4 milionech a Whitney se bude snažit téhle sumě určitě přiblížit, takže ji očekávejte v kinech nějakou chvilku. Ohlasy od převážně divaček jsou veskrze pozitivní.

Limitovanou událostí je sociální fantasy satira Sorry to Bother You od Bootse Rileyho. Film o telemarketérovi (LaKeith Stanfield), který objeví zázračný lék na úspěch, zatímco jeho nejbližší přátelé včetně přítelkyně (Tessa Thompson) se bouří proti americkým korporátům je prý další z neuvěřitelně zábavných metafor ve stylu Uteč. Annapurna nasadila film do 16 kin a široce půjde příští víkend. Zatím to vypadá nadějně se 717 000 dolary a mohl by z toho být dobrý letní doplněk aktuálním blockbusterům.

Ze starších filmů stále dominuje Jurský svět: Zánik říše. Film má ve třetím víkendu 28,6 milionů a po 17 dnech 333 milionů z Ameriky. Ze zámoří utržil tento týden 27,6 milionů a má tak 725 milionů, dohromady tedy 1.05 miliardu. Jenom v Číně se utržilo 250 mega a příští týden se startuje v Japonsku. Úžasňákovi 2 překonali v USA půl miliardu a jsou tak nejúspěšnějším animákem historie, pozici, kterou doposud držela Hledá se Dory. Během zítřka by měla padnout Kráska a zvíře a jejích 505 milionů a Pixarovka tak bude nejlepším filmem bez PG-13 ratingu. Zatím to vypadá, že Amerika dá ještě nějakých 70 milionů. Globálně jsme na 772 milionech a na spoustě trzích se ještě nestartovalo.

Sicario 2 spadlo o 60 % oproti debutovému víkendu. To dělá 7,3 milionů a i kdyby mělo jít o jednovíkendový film, stále jsme na 35 milionech s vyhlídkami na padesátku. Debbie a její parťačky už zvládly mezinárodně 239 milionů, čímž překonali Krotitelky duchů a stačilo jim na to polovic jejich rozpočtu. Komedie Máš ji! je ve Státech na 48 milionech a celosvětově se utržila šedesátka.

Další kapitola »

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Očistné mravenčení | Fandíme filmu Box Office: Očistné mravenčení | Fandíme filmu Box Office: Očistné mravenčení | Fandíme filmu Box Office: Očistné mravenčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest