Bad Blood: O novinku Jennifer Lawrence se strhla bitva

Bad Blood: O novinku Jennifer Lawrence se strhla bitva | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jennifer Lawrence spojí síly s Adamem McKayiem (Sázka na nejistotu) v příběhu mladé a ambiciózní podnikatelky.

V Hollywoodu je všechno jako na houpačce. Existují projekty, kterým trvá roky, než se odlepí od země. A to jsou ty šťastnější, protože se jim alespoň podařilo sehnat financovaní. Už to je jasným signálem, že spousta nadějných projektů nemá ve městě, které údajně plní lidské sny, na růžích ustláno. Existují ovšem i výjimky – takové, u nichž účast konkrétního herce znamená okamžitý zájem ne jednoho, ale hned několika prominentních studií najednou a tvůrci si tak můžou mnout ruce a vybírat si zájemce s tou nejlepší nabídkou (čti nejtlustější šekovou knížkou). Jedna z takových mezistudiových válek se nedávno strhla o práva ke snímku s názvem Bad Blood.

Důvod obrovského zájmu je křišťálově jasný: Jennifer Lawrence. Populární mladá herečka je na roztrhání a je bez nejmenších pochyb jednou z nejžádanějších tváří současného filmového světa. Každý její nový projekt je okamžitě středobodem pozornosti, protože je příslibem zvýšeného diváckého zájmu a magnetem přitahujícím ta největší jména před i za kamerou. Tím ovšem výčet dobrých zpráv ani zdaleka nekončí. Za režisérskou a scénáristickou židli totiž usedne Adam McKay, který je zodpovědný za snímek Sázka na nejistotu. Tři roky starý film vysvětlující pozadí velké finanční krize, zaujal kritiky i diváky a stal se jedním z nejpříjemnějších překvapení roku. Došlo dokonce i na Oscara. Studio Legendary, které získalo filmová práva, si od jejich účasti bezesporu slibuje další silný divácký zážitek.

Blíží se tak spolupráce dvou držitelů Oscara. Jennifer toho svého získala za roli v romantické komedii Terapie Láskou. Mckay za scénář k již zmiňované Sázce na nejistotu. Příběh by měl sledovat Elizabeth Holmes, zakladatelku kontroverzní společnosti na testování krve Theranos, která se stala předmětem vyšetřování a kritiky, když se zjistilo, že existuje podezření, že společnost podváděla při testech a podávala zavádějící informace. Od té doby je kdysi nadějný podnikatelský projekt zmítán v pavučinně soudních pří a žalob, které mimo jiné míří i na samotnou zakladatelku. Datum premiéry zatím nebylo stanoveno.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Bad Blood: O novinku Jennifer Lawrence se strhla bitva | Fandíme filmu Bad Blood: O novinku Jennifer Lawrence se strhla bitva | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu