Alex Cross: Jack z Lostu jako vraždící psychopat

Alex Cross: Jack z Lostu jako vraždící psychopat | Fandíme filmu
Matthew Fox si zahraje sadistického vraha posedlého bolestí. Uvnitř článku najdete i první trailer.

Postava detektiva Alexe Crosse se objevila v několika knihách spisovatele Jamese Pattersona. Jak už to bývá s úspěšnými literárními tituly, dvě knihy se dočkaly i filmové zpracování. Jde o snímky Sběratel polibků a Jako pavouk, kde ústřední postavu ztvárnil oblíbený Morgan Freeman. Nyní budeme mít možnost podívat se na podstatně mladší verzi geniálního detektiva. Alexe Crosse si tentokrát zahraje u nás nepříliš známý herec Tyler Perry, který se zatím vyskytoval pouze v komediálních rolích. Role detektiva, jenž se nebojí postavit žádnému zločinci, tak bude pro Perryho celkem výzvou. Pozornost na sebe ve filmu nejspíš ale strhne Matthew Fox, který v traileru působí naprosto skvěle a zejména správně psychopaticky.

O čem to celé bude? Dočkáme se klasického příběhu detektiva, který dostane za úkol vyšetřit řadu sadistických vražd. Vše se ještě zkomplikuje, když se vrah začne ochomýtat okolo Crossovi rodiny. Hra na kočku a myš tedy může smělé začít.

O režii se postará režisér prvního dílu Rychle a zběsile či xXx, Rob Cohen. Můžeme se tak opět těšit na nějakou tu automobilovou honičku, hromadu výbuchů neo pár pěstních soubojů. Ve vedlejších rolích se představí také velké množství zajímavých tváří jako Jean Reno, Edward Burns (Zachraňte vojína Ryana) nebo Rachel Nichols (Star Trek). Premiéra je stanovená na 19. října, my si však počkáme až do 8. listopadu, kdy snímek zaútočí na tuzemská kina.

 

Alex Cross: Trailer

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest