Slavní herci, kteří zároveň mají kapelu

Slavní herci, kteří zároveň mají kapelu | Fandíme filmu
Hollywood Vampires
Zobrazit dalších 5 obrázků
Hudba a film k sobě mají velice blízko. Jaké světoznámé herecké hvězdy se vedle Hollywoodu dokázaly prosadit i na pódiu s kytarou v ruce?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9
  10. Kapitola č.10

Jared Leto

Pokud bychom měli vybrat herce, jehož hudební kariéra je stejně úspěšná, jako ta filmová, pak nás určitě jako první musí napadnout Jared Leto. Rodák z americké Louisiany proslul především coby představitel excentrických a duševně nevyrovnaných postav. Pamatovat si jej můžete jako narkomana z Aronofského Requiemu za sen, nešťastného bratra Nicolase Cage ve filmu Obchodník se smrtí, Nema Nobodyho ze sci-fi snímku Pan Nikdo, Jokera v Sebevražedném oddílu či jako hlavního záporáka z Blade Runnera 2049. V roce 2014 Jared dokonce získal Oscara za vedlejší roli v životopisném dramatu Klub poslední naděje, kde ztělesnil transsexuála, nakaženého virem AIDS.

Charismatický herec se nicméně zároveň stíhá pilně věnovat také hudbě. Od roku 1998 je frontmanem rockové kapely 30 Seconds to Mars, ve které působí spolu se svým starším bratrem Shannonem jako hlavní zpěvák a textař. Rovněž hraje na kytaru, baskytaru, housle a klávesy. Hudební skupina se dočkala celosvětového ohlasu již díky svému druhému studiovému albu A Beautiful Lie, jež vyšlo v roce 2005. K dnešnímu dni prodali 30 Seconds to Mars přes 15 milionů nahrávek a získali spousty prestižních ocenění. Pro své filozofické texty a experimentální melodie bývají bratři Letové přirovnáváni k takovým hudebním legendám jako jsou Pink Floyd nebo U2. 30 Seconds to Mars se také horlivě angažují v humanitární činnosti a boji za ochranu životního prostředí. Před několika lety se kapela zapsala do Guinnessovy knihy rekordů za nejdelší rockové turné, když během pouhých dvou let odehrála neuvěřitelných 309 koncertů ve více než 60 zemích světa.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

Králové ro(c)ku

22.11.2006 | USA
Komedie, Hudební
Info o filmu

Galerie: 6

Slavní herci, kteří zároveň mají kapelu | Fandíme filmu Slavní herci, kteří zároveň mají kapelu | Fandíme filmu Slavní herci, kteří zároveň mají kapelu | Fandíme filmu Slavní herci, kteří zároveň mají kapelu | Fandíme filmu Slavní herci, kteří zároveň mají kapelu | Fandíme filmu Slavní herci, kteří zároveň mají kapelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest