Silver & Black: Jak to s komiksovými špiónkami vypadá

Silver & Black: Jak to s komiksovými špiónkami vypadá | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Dvakrát měř, jednou řež sice platí, ale možná také neslibuj modré z nebe.

Komiksové filmy od studia Sony působí dojmem, že se někdo snaží létat dřív, než se naučí chodit. Teprve na podzim uvidíme Venoma, který ukáže, jak moc jsou diváci zvědaví na marvelovky bez účasti Marvelu (a co víc, na filmy ze Spider-Manova koutu komiksového světa bez účasti Spider-Mana), přesto už jsou v plánu minimálně tři další filmy – Morbius, Nightwatch a právě Silver & Black. Snímek jsme měli dostat už příští rok v únoru, ale to působí prozatím víc a víc nepravděpodobně.

Už letos v únoru bylo odhaleno, že se natáčení odkládá na neurčito a dál pokračuje vývoj scénáře. Teď je o čtvrt roku později a režisérka Gina Prince-Bythewood v rozhovoru znovu uvedla, že se stále pracuje na scénáři. To je samozřejmě dobře. Lépe snímek odložit a připravit vše pečlivě, než cokoliv uspěchat. Ale na druhou stranu pak působí o to předčasněji oznamování několika filmů naráz, oznamování data premiéry atd. Hollywood by zkrátka občas neměl být tak hrr.

Silver Sable je v komiksech nájemná zabijačka bez nadpřirozených schopností, která ovládá zbraně i bojová umění. V komiksech začínala jako lovkyně válečných zločinců. Figurovala jako kladná i záporná postava. Black Cat je jakousi marvelovskou alternativu Catwoman. Občanským jménem se jmenuje Felicia Hardy, je polepšenou lupičkou, která po seznámení se Spider-Manem začne bojovat se zločinem. Kromě toho, že ovládá bojová umění a pomáhá si různými doplňky, jako jsou vystřelovací hák či zatažitelné drápy, má v některých případech také nadlidské síly. Její obzvláště výraznou zbraní je její hluboký výstřih, kterým odvádí pozornost svých mužských oponentů. Snímek je součastí světa "spidermanovských filmů bez Spider-Mana", které chystá studio Sony. Datum premiéry je stanovené na 8. 2. 2019, režíruje Gina Prince-Bythewood.

Zdroj: Screen Rant

Galerie: 4

Silver & Black: Jak to s komiksovými špiónkami vypadá | Fandíme filmu Silver & Black: Jak to s komiksovými špiónkami vypadá | Fandíme filmu Silver & Black: Jak to s komiksovými špiónkami vypadá | Fandíme filmu Silver & Black: Jak to s komiksovými špiónkami vypadá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest