Nový Van Helsing bude víc jako Batman

Nový Van Helsing bude víc jako Batman | Fandíme filmu
Alex Kurtzman chce k restartu Van Helsinga přistupovat podobným způsobem, jako Nolan k Batmanovi.

V květnu jsme vám prozradili, že se duo Roberto Orci a Alex Kurtzman vrhne na přípravu nového dobrodružství Van Helsinga. Největší události doposud bylo obsazní Toma Cruise do role proslulého bojovníka s monstry, ale teď jeden z tvůrců vyjevil, jak si nový příběh vlastně představuje.

Alex Kurtzman v rozhovoru pro Crave Online jasně vyjádřil, že se chce dost odlišit od předchozí verze, což je jedině dobře, protože poslední pokus nedopadl zrovna nejlépe. Inspirací pro Kurtzmana je Batman Christophera Nolana a zejména zasazení netopýřího muže do „skutečnosti.“ Odepřou nám tedy tvůrci upíry a další nadpřirozenou verbež, která k Van Helsingovi patří? Nejspíš ne, neboť producent ihned druhým dechem dodává, že nechce přijít o prvky fantasy. Bude tak zajímavé sledovat, jak se s „batmanovský přístupem“ chtějí vlastně tvůrci poprat.

To jsou ale zatím pouhé úvahy a první nápady tvůrců, protože se projekt stále nachází v tom nejranějším stádiu příprav a realita může být naprosto jiná. Neradno však oba pány podceňovat - nesmíme zapomínat, že se jim povedlo ve velkém stylu opět oživit značku Star Trek či vyvolat šílenství okolo Transformers. Jediný škraloup můžeme zaznamenat v loňském propadáku Kovbojové a vetřelci, který pohořel na všech frontách. A co Vy, milí čtenáři, připadá vám nápad s „temným a reálným“ Van Helsingem jako správný krok, nebo by se vám zamlouvalo pokračování ve stylu staršího bratříčka z roku 2004?

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest