Birds of Prey: Ve filmu má chybět důležitá postava

Birds of Prey: Ve filmu má chybět důležitá postava | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jedna z ženských hrdinek zřejmě musí z kola ven.

Birds of Prey je momentálně zřejmě nejbližším filmem s Harley Quinn (Margot Robbie). I přes několik různých projektů byl Robbie nejblíže tento, a tak se začal aktivně připravovat. Zatím kromě Harley nevíme, kdo by se měl ve filmu objevit, nicméně Birds of Prey jsou ženský tým, a tak se spekuluje o postavách jako Batgirl, Huntress, Black Canary, Catwoman, případně pak Katana, Poison Ivy či Vixen. O jedné z těchto postav ze však nyní objevily zprávy, které zpochybňují její účast ve filmu.

Reportér zákulisního serveru The Wrap Umberto Gonzalez nyní přišel s tím, že ohledně role Catwoman se neobjevují žádné castingové novinky, a do role se ani nikdo nezkouší. Důvod je jednoduchý - Catwoman by zkrátka ve filmu figurovat neměla. Pokud by informace byly pravdivé, znamenalo by to, že postavu Seliny Kayle nejspíše neuvidíme dalších pár let.

Odpověď nyní znají jen povolaní, nicméně je možné, že studio chce ještě nějakou dobu počkat, než Catwoman opět na plátně představí. Naposledy ji hrála Anne HathawayDark Knight Rises, a to je 6 let zpátky. O roli se podle nedávných informací zajímala Morena Baccarin, která by si dle svých slov klidně střihla i Poison Ivy. Zatím se tak musíme nechat překvapit, jak bude složení Birds of Prey vypadat. V komentářích dejte vědět, zda by vám jedna z nejznámějších ženských hrdinek od DC ve filmu chyběla.

Zdroj: Umberto Gonzalez

Galerie: 5

Birds of Prey: Ve filmu má chybět důležitá postava | Fandíme filmu Birds of Prey: Ve filmu má chybět důležitá postava | Fandíme filmu Birds of Prey: Ve filmu má chybět důležitá postava | Fandíme filmu Birds of Prey: Ve filmu má chybět důležitá postava | Fandíme filmu Birds of Prey: Ve filmu má chybět důležitá postava | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest