Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks

Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Internet se v blízké budoucnosti používá už jenom pro prohlížení porna, protože soukromí se stalo veřejným. V ten čas vznikla organizace agentů, kteří přímo u sebe nosí citlivé informace.

Po Johnu Wickovi se režiséři Chad Stahelski a David Leitch vydali každý vlastní cestou. Jejich jména jsme od jejich režisérského debutu začali slýchat s železnou pravidelností a nijak se za to nezlobíme. Ba naopak. Leitch po Deadpoolovi 2 začne chystat rychlý a zběsilý spin-off Hobbs & Shaw, po něm by měla následovat zfilmovaná videohra The Division a ve hře je ještě Atomic Blonde 2. Stahelski se mezitím po Johnu Wickovi 2 ujal i Johna Wicka 3, jehož natáčení je v plném proudu a leží před ním další projekty. Těmi jsou nový Highlander, komiksovka Kill or Be Killed, nadpřirozený román Sandman Slim, a teď mu přibyla další komiksová adaptace, kterou je Analog

Ta se odehrává v budoucnosti roku 2024, kdy veškeré zabezpečení na internetu díky hack programu Great Doxxing už neexistuje. Lidé se proto v zájmu soukromí a bezpečí obrátili na tzv. Ledger Agents, kteří citlivá tajemství doručují tradičním způsobem - s brašnou připoutanou k jedné ruce a pistolí třímajíc v druhé ruce.

Komiksová předloha od Image Comic dorazila na pulty obchodů teprve minulý měsíc, takže se jedná o čerstvé zboží. Za Analogem stojí komiksový scenárista Gerry Duggan a kreslíř David O'Sullivan. O scénář se postará scenárista seriálu Colony Ryan Condal, který se podílel ještě na snímcích Rampage: Ničitelé a Hercules. Leitch bude alespoň projekt produkovat se společností 87eleven, jež se Stahelskim založili. Komiks můžete ochutnat dole v galerii.

Zdroj: THR

Galerie: 7

Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks | Fandíme filmu Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks | Fandíme filmu Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks | Fandíme filmu Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks | Fandíme filmu Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks | Fandíme filmu Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks | Fandíme filmu Analog: Režisér trilogie Johna Wicka má spadeno na další komiks | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest