Birds of Prey: Film má připravit převážně ženský štáb

Birds of Prey: Film má připravit převážně ženský štáb | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A kdy by se měl příští film s Harley Quinn natáčet?

Kolem postavy Harley Quinn se po jejím úspěchu v Suicide Squad začalo rojit spoustu informací o tom, kde ji příště uvidíme. Zvažovala se její vlastní sólovka, měla být součástí dámské týmovky Gotham City Sirens, stejně tak jako se údajně chystá její romance s Jokerem. Nejnovější zprávy však hovoří o tom, že nejbližším filmem s Harley (Margot Robbie) budou Birds of Prey. To je také dámská týmovka, která má již hotový scénář od Christiny Hodson, a našla i režisérku v podobě Cathy Yen.

Server Heroic Hollywood nyní přináší zprávy o tom, že film by se měl začít natáčet příští rok, což by teoreticky znamenalo, že by Birds of Prey byly prvním filmem, co přijde po Wonder Woman 2. Další informace také hovoří o tom, že film by měl mít připravovat převážně ženský štáb. Ženy by měly tvořit velkou část tvůrčích pozic, stejně tak však i hlavního obsazení filmu.

Kromě Harley Quinn se totiž očekává účast postav jako Batgirl, Catwoman, Poison Ivy, případně pak Black Canary či Huntress, a ze Suicide Squad by si mohl film vypůjčit Katanu (Karen Fukuhara). Dřívější zprávy hovořily o tom, že by Harley měla být ve filmu hlavní záporačkou, nicméně to se zdá být momentálně pasé. Objevily se také zprávy o tom, že o roli Catwoman má zájem Morena Baccarin, kterou můžete znát jako Vanessu z Deadpoola, či ze seriálu Gotham. Fanart toho, jak by Baccarin v roli Seliny Kyle mohla vypadat, najdete dole v galerii.

Zdroj: Heroic Hollywood, Reddit

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Birds of Prey: Film má připravit převážně ženský štáb | Fandíme filmu Birds of Prey: Film má připravit převážně ženský štáb | Fandíme filmu Birds of Prey: Film má připravit převážně ženský štáb | Fandíme filmu Birds of Prey: Film má připravit převážně ženský štáb | Fandíme filmu Birds of Prey: Film má připravit převážně ženský štáb | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest