Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací

Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Objevily se také bannery s logem nového filmu, který by mohl mít opravdu jednoduchý název. A podle Camerona film konečně přinese něco nového.

Server The Terminator Fans, který se příležitostně dostává k zajímavým informacím, se dozvěděl, že Brett Azar dostal nabídku, aby se podílel na přípravě šestého filmového Terminátora. Azar pracoval na Terminátorovi: Genisys jako dublér Arnolda Schwarzeneggera ve scénách, ve kterých starý Terminátor bojoval se svým mladším já, z roku 1984. Nevíme, zda byl Azar kontaktován opět kvůli tomu, aby na jeho tělo byla digitálně nanesena tvář Arnolda Schwarzeneggera nebo kvůli nějakému jinému úkolu. Producent James Cameron dříve tvrdil, že nový snímek Arnoldův vyšší věk přirozeně zapracuje jako součást děje, tak uvidíme, jestli se opět bude cestovat v čase, dojde na flashbacky nebo proč by měl být Bratt vlastně potřeba.

V poslední době se také objevilo několikrát logo filmu, na kterém stojí buď jednoduše „Terminator“ nebo „The Terminator“. Dočkáme se až takhle jednoduchého názvu? Možná, ale podle vyjádření produkční společnosti Skydance zatím název není potvrzený.

O snímku se také nedávno opět rozpovídal Cameron. Podle jeho mínění musí série přinést něco regulerně nového. Naše skutečné potýkání s umělou inteligencí se podle něj blíží, a tak je třeba filmy připravit, dokud jsou pořád ještě jen science-fiction. Série je podle něj unavená a v poslední době se příliš spoléhala pořád dokola na stejnou ikonografii. To je podle něj potřeba změnit. Je třeba se zaměřit na kvalitní vyprávění a nabídnout postavy, na kterých nám bude záležet. To podle něj sérii nějakou dobu chybí.

Takže když mu David Ellison ze Skydance navrhl, aby společně připravili dalšího Terminátora, tak mu řekl, že klidně, ale nechce si lámat hlavu s tím, jak poskládat všechny ty nesourodé příběhy, ke kterým za ta léta došlo, chce prostě navázat na svého Terminátora 2. A to se také stalo. Podle Camerona se podařilo filmařům přijít se skutečně dobrým příběhem, ale posouzení je na divácích. Dokud ke snímku budou přistupovat s otevřenou hlavou, tak by to podle Jamese mělo dopadnout dobře.

No Jime, tak mi si tu hlavu tedy otevřeme, tak na oplátku koukej dohlédnout na kvalitu!

Níže si můžete pustit video, ve kterém Bretta Azara uvidíte v akci. V galerii pak vedle loga filmu najdete jeho fotky ze zákulisí Genisys.

Děj film je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Zdroje: The Terminator Fans I, II, III, NY Times, Caleb Williams,

Terminátor

26.10.1984 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Galerie: 10

Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu Terminátor 6: "Mladý Arnold" se vrací | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu