Box Office: Nekonečné tržby

Box Office: Nekonečné tržby | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Má Disney zatajit inflaci a pochválit Avengers 3, nebo ještě někde vystřachá pár milionů, aby ty rekordy byly neprůstřelné?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zkraje vezmeme starší filmy, abyste měli hrubou představu o tom, jaké je to dostat pořádně na frak od konkurence. Jediné filmy, které nápor přečkaly ve zdraví, byly Black Panther a ten zatracený Největší showman, který je zase v kinech, i když už se měsíc prodává na DVDčkách.

Tiché místo spadlo o polovinu, ale i s 10 miliony a 150 mega v americkém banku jsme pořád na dobré cestě k minimálně 175 milionům. Globálně je horor na 235 milionech, Rusko a Čína stále čekají. Jsem božská, komedie s Amy Schumer, spadla taky o polovic, což je v rámci podobných filmů rána, ale Protivný sprostý holky nebo Baby Máma se nemusely potkat s armádou superhrdinů. Přesto má film, na který naplivali na internetu a v recenzích, téměř 30 mega, což je skoro udaný rozpočet. Bude z toho průměrný hit pro holky, aby měly na co jít v narvané před-letní sezóně.

Avengers jinak totálně zazdili Rampage Ničitele, kteří se zřítili o 64 % na 7 milionů ve třetím víkendu. Film má v Americe 78 mega, ale naštěstí se drží ve zbytku světa a globální tržba je tak už na 334 milionech, což je třetí nejlepší videoherní film všech dob. Thanos ale možná zamezí Rockovi v tom, aby překonal stovku v Americe. Superpoldové 2 jinak překvapili pouze minulým víkendem, kdy fanoušky částečně financovaná komedie utržila debutových 15 milionů. Druhý víkend ale brutální sešup o 76 % na 3,6 milionu. Fandové si to možná nechtěli přiznat, ale producenti tohle dost dobře věděli. Po deseti dnech alespoň 22 milionů. A co ten Největší showman? Film utržil 90 000 dolarů ve 146 kinech. Dávno už je na nosičích, ale přesto čistě z kin ještě stíhá něco vydělat a konečná tržba se zastaví na 174 milionech, což 19násobek jeho premiérového víkendu. 429,7 milionu pak bylo utrženo doposud celosvětově.

Další kapitola »

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Box Office: Nekonečné tržby | Fandíme filmu Box Office: Nekonečné tržby | Fandíme filmu Box Office: Nekonečné tržby | Fandíme filmu Box Office: Nekonečné tržby | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu