Batgirl: Whedonova vize nezapadala do prostoru, který na ní zbýval

Batgirl: Whedonova vize nezapadala do prostoru, který na ní zbýval | Fandíme filmu
Warner
Zobrazit další 2 obrázky
Scenárista a režisér Joss Whedon se vrátil k projektu, který před nedávnem opustil.

Před časem bylo oznámeno, že režisér Joss Whedon opouští Batgirl, projekt, díky kterému se dostal ke spolupráci s DC Films. Tehdy řekl, že se mu nepodařilo přijít na to, jak příběh zpracovat. Teď svou odpověď zpřesnil. Určité nápady rozhodně měl, ale během roku, kdy na příběhu pracoval, se toho hodně stalo a některé elementy přestaly fungovat, některé problémy stále ne a ne odhalit svoje řešení, Jossova vize nezapadala do prostoru, který pro ni zbýval, a tak se mu projekt začal drolit pod rukama.

To lze vykládat dvěma různými způsoby. Možná Whedon mluví o událostech ve společnosti, o hnutí #MeToo o tom, jakým způsobem se dostalo vykreslování žen v popkultuře pod přísnější drobnohled. Anebo mluví o tom, jakým způsobem DC Film reorganizovaly svoji budoucnost, reorganizovaly to, jakým směrem by se chtěly dál posouvat. A možná v rámci nových plánů už Wheodova vize Batgirl z jakéhokoliv důvodu nedávala smysl, musel by řadu elementů nějak zásadně upravovat a v tu chvíli se začínalo bortit všechno ostatní, co na to bylo navázané.

Takže závoj tajemna byl poodhalen pouze jemně a můžeme jen doufat, že se něco bližšího dozvíme zase v budoucnosti. Aktuálně Batgirl chystá scenáristka Christina Hodson a Whedon (už jako nezúčastněný pozorovatel) je zvědavý, s jakými nápady přijde. Sám Joss teď chystá nějakou původní látku, ke které prozatím neprozradil nic bližšího. Pouze uvedl, že jej příliš neláká Netflix, protože má pocit, že při jeho ohromné nabídce a způsobu uvádění se novinky celkem lehce ztratí.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Batgirl: Whedonova vize nezapadala do prostoru, který na ní zbýval | Fandíme filmu Batgirl: Whedonova vize nezapadala do prostoru, který na ní zbýval | Fandíme filmu Batgirl: Whedonova vize nezapadala do prostoru, který na ní zbýval | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest