Life of the Party: Mamina se vrací zapařit na vysokou

Life of the Party: Mamina se vrací zapařit na vysokou | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Melissa McCarthy jde zpátky do školy, aby zažila mejdany, kluky či boj proti nadutým slípkám. Trailery slibují poctivou komedii ze staré školy.

Melissa McCarthy má občas smůlu na role a je obsazovaná do filmů, které mají být vtipné zkrátka proto, že je její postava žena při těle. Nebo potažmo proto, že se chová tak, jak to v mainstreamových filmech u žen při těle není běžné. Když se ale tohle vůbec neřeší a dostane zkrátka a dobře pořádně napsanou roli, tak jsou z toho skvělé komediální figury, jako třeba Sookie z Gilmorových děvčat nebo Susan Cooper ze Špiona. A teď je otázka, jak se podaří jejího talentu využít chystané novince Life of the Party.

V té si McCarthy zahrála ženu po rozvodu, která zasvětila celý dospělý život rodině. Teď ji manžel opustil, dcera odešla na vysokou a jí zůstalo...spoustu volného času. Proto se rozhodne vrátit zpátky do školy a naplno si užít studentský život, s mejdany, kluky a vším, co je s tím spojené. Shodou okolností skončí ve stejné třídě, jako její dcera Maddie (Molly Gordon), které má o tom, zda chce mít upovídanou máti věčně za zadkem, jisté pochybnosti.

Film zrežíroval Ben Falcone, Melissin manžel, který s ní v minulosti natočil Tammy a Šéfku, což jsou bohužel zrovna dva snímky z hereččiny kariéry, které se nesetkaly s nejlepším přijetím. Na druhou stranu, přiložené trailery nevypadají vůbec marně. Dvojice si také napsala vlastní scénář. Dále hrají Gillian Jacobs, Maya Rudolph, Julie Bowen, Matt Walsh nebo Jacki Weaver. Datum premiéry je v zámoří stanovené na 11. 5. 2018, u nás to prozatím vypadá, že se film kinům vyhne, tak budem zvědaví na VOD.

Galerie: 5

Life of the Party: Mamina se vrací zapařit na vysokou | Fandíme filmu Life of the Party: Mamina se vrací zapařit na vysokou | Fandíme filmu Life of the Party: Mamina se vrací zapařit na vysokou | Fandíme filmu Life of the Party: Mamina se vrací zapařit na vysokou | Fandíme filmu Life of the Party: Mamina se vrací zapařit na vysokou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest