Paul Le Roux: Michael Mann chystá hon na netradičního mafiána

Paul Le Roux: Michael Mann chystá hon na netradičního mafiána | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Začínal jako programátor, ale končil jako mezinárodně hledaný zločinec s několika vraždami na triku. Michael Mann má jeho příběh.

Michael Mann natočil film v roce 2015, kdy jsme mohli vidět nepříliš vydařeného Hackera. Teď se mu zalíbil příběh dalšího experta přes počítače. Paul Le Roux prožil v životě tolik věcí, které by vydaly na několik příběhů. Začínal jako programátor, kterému je mimo jiného připisován šifrovací program TrueCrypt. Později se přesunul k diskutabilnímu obchodování s léky onlie a k internetovému hazardu a končil jako regulérní boss organizované zločinecké skupiny. Ta provozovala mezinárodní produkci a distribuci drog, obchodovala se zbraněmi, zajišťovala vraždy na zakázku a žoldácké operace. Elitní tým vyšetřovatelů honil Le Rouxe napříč šesti kontinenty, než jej dopadl.

Mann je Le Rouxem fascinovaný už delší dobu a pro jistotu koupil i práva na dosud nevydanou knihu novinářky Elaine Shannon, která sběrem informací o Le Rouxovi strávila čtyři roky. Mann může knihu zpracovat jako film i jako seriál a nikde není řečeno, zda bude projekt sám režírovat nebo na něj jen dohlídne jako producent. Nicméně kdyby nás režisér takových pecek, jako jsou Poslední mohykán, Nelítostný souboj, Insider nebo Collateral obšťastnil po letech dalším majstrštykem, nikdo by se jistě nezlobil.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Paul Le Roux: Michael Mann chystá hon na netradičního mafiána | Fandíme filmu Paul Le Roux: Michael Mann chystá hon na netradičního mafiána | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu