Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni

Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu
ABC
Zobrazit dalších 8 obrázků
K tomu podrobnosti o už dříve obsazených postavách.

Před nedávnem jsme se dozvěděli, že se premiéra příštího Terminátora mírně odsouvá. Nelze vyloučit, že jedním z důvodů by mohlo být i dlouho trvající hledání ideální představitelky hlavní role. Castingové bylo několikrát blízko, ale nikdy to nakonec nebylo to pravé ořechové. Nakonec se pátrání rozšířilo i na střední a jižní Ameriku a konečně se dostavil úspěch. Do hlavní role Dani Ramos, mladé ženy z dělnické čtvrti Mexiko City, která se ocitne uprostřed války lidí a strojů, byla obsazena kolumbijská herečka Natalia Reyes, která se filmařům zalíbila především ve snímku Pájaros de verano (Birds of Passage), ke kterému najdete trailer na konci článku, avšak Natalia v něm nemá mnoho příležitostí vyniknout.

Do další klíčové role byl obsazený Gabriel Luna, kterého naši čtenáři budou znát asi především jako Ghost Ridera ze seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Luna hraje nového Terminátora. Zároveň se dozvídáme, že nedávno obsazený Diego Boneta bude hrát Daninina bratra a zřejmě by také mělo jít o jednu z hlavních postav. O postavě Mackenzie Davis Hollywood Reporter nově píše, že jde jednoduše o „vojačku-zabijačku z budoucnosti“. Dříve se uvádělo, že má jít o lidskou postavu „ve stylu Schwarzeneggerova zabijáka“. Můžeme tedy stále jen spekulovat o tom, zda se jedná o zápornou nebo kladnou postavu, nicméně slovo „zabijačka“ odkazuje spíš k temné straně síly.

Už teď v dubnu mají herci pilně trénovat, aby se v květnu mohlo začít natáčet. Na závěr slíbený trailer a dole v galerii můžete najít fotky Diega a Natalie.

Děj film je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Jednu z rolí dostane Mackenzie Davis. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Zdroje: Deadline, THR, Natalia Reyes

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 9

Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu Terminátor 6: Představitelé hlavní role a nového Terminátora obsazeni | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu