Batgirl našla novou scenáristku

Batgirl našla novou scenáristku | Fandíme filmu
Warner
Zobrazit další 3 obrázky
Dáma, která do nedávna psala týmovku pro Harley Quinn, se pustí do Batgirl.

Batgirl měl nějakou dobu přivést na plátna Joss Whedon, režisér Avengers či Justice League. Letos v únoru však projekt opustil, s vysvětlením, že se mu po celou dobu příprav nepodařilo nijak zajímavě pohnout se scénářem. Rázem se o projekt přihlásila řada ženských scenáristek, nicméně úkol byl nakonec svěřený do rukou Christině Hodson. Ta pro DC v minulosti psala už Birds of Prey, což je v komiksech čistě dámský tým hrdinek a antihrdinek, ve kterém můžete potkat Harley Quinn nebo třeba Black Canary, Huntress a především Oracle, což je jedna ze superhrdinských identit Barbary Gordon, která se ukrývá také pod maskou Batgirl. Je tedy docela dobře možné, že Hodson už měla postavu důkladně nastudovanou. Jestli spojení Christiny s Hodson znamená cokoliv pro Birds of Prey, momentálně není zřejmé.

Christina Hodson zatím není žádná veleznámá superstar, ale hned od začátku své hollywoodské kariéry poměrně výrazně čeří vodu. Do kin se z jejího scenáristického šuplíku podíval jen thriller V pasti, který se na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes může pochlubit nelichotivou známku 8%, a thriller Unforgettable, který nemá o mnoho lepších 25%. Na druhou stranu se Hodson několikrát umístila na Black Listu, výročně vydávaném seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů. Napsala scénář pro spin-off Transformers o Bumblebeem, nebo remake Uprchlíka.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Batgirl našla novou scenáristku | Fandíme filmu Batgirl našla novou scenáristku | Fandíme filmu Batgirl našla novou scenáristku | Fandíme filmu Batgirl našla novou scenáristku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest