Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí

Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Prověřte své znalosti, zažijte radost ze hry, poznejte nové lidi, pokecejte s redakcí, vyhrajte ceny.

Dlouho jsme přemýšleli, jakým způsobem bychom se mohli s fanoušky filmu setkat nejen online, ale také osobně. Veřejné promítání filmů není úplně jednoduchá záležitost, tematická přednáška může být až příliš pasivní, setkání u půllitru piva zase může docela rychle ztratit kontakt s filmovým tématem a ještě je jen pro starší čtenáře. Nakonec jsme přišli s myšlenkou, že pro vás uspořádáme soutěžní klání.

Tak vznikl Filmový Kvízák. Společenský večer, při kterém si s partou kamarádů můžete prověřit svoje filmové znalosti, poměřit se se soupeři, užít si vzrušení ze hry, poznat další filmové nadšence a ještě vyhrát ceny. Průběh hry bude naprosto jednoduchý. Položíme vám kvízové otázky, budete hádat, co je na obrázku, popřípadě jaká hraje audio/videoukázka. Témata i obtížnost budou různorodé, aby pro vás byl kvíz výzvou, ale zároveň jste se nemuseli bát, že večer budete končit s bodovou nulou na kontě. Taky nemějte strach z toho, že byste museli nějak veřejně vystupovat před protihráči. Veškerou nervozitu si vyžere moderátor, vy si jen v klidu posedáte se svými spoluhráči ke stolům a pro vaše odpovědi budou sloužit přidělené hrací archy.

Historicky první Filmový Kvízák je naplánovaný na pondělí 9. dubna a odehrávat se bude v pražském Rock Café, kde začínáme v 19:30 (předpokládáme, že soutěžní klání sfoukneme zhruba za tři hodiny). Večerem vás jako moderátor provedu já (Anarvin) a na místě bude i několik dalších redaktorů, takže pokud budete chtít s kýmkoliv z nás prohodit pár slov, jsme vám k dispozici. Soutěžíme o filmy a komiksy (a samozřejmě také o právo machrovat, že jste ten největší filmový fanda široko daleko). Rock Café je klasický music bar, takže pokud jste zletilí, můžete s klidem pondělí pojmout jako posezení u piva s přáteli, u kterého si pokec zpestříte soutěžením.

Vstupenky jsou už v tuhle chvíli v prodeji a veškeré doplňující podrobnosti najdete na facebookové události večera. V galerii najdete několik cvičných otázek, abyste se mohli rozehřát.

Galerie: 7

Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí | Fandíme filmu Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí | Fandíme filmu Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí | Fandíme filmu Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí | Fandíme filmu Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí | Fandíme filmu Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí | Fandíme filmu Filmový Kvízák: Prožijte soutěžní večer a potkejte se s redakcí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest