Warriors of Future: Asijské sci-fi ve vizuálním stylu Na hraně zítřka

Warriors of Future: Asijské sci-fi ve vizuálním stylu Na hraně zítřka | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Přehrajte si ukázku, v níž musí členové hongkonské armády bojovat s mimozemskou rostlinou. 

Z Východu se na internet přihnal teaser na military sci-fi Warriors of Future, který vzniká v koprodukci Hong Kongu a Číny. V roce 2055 spadl na neúrodnou Zemi, která byla zničena znečištěním a globálním oteplováním, meteorit s mimozemskou révou přezdívaná Pandora. Ta planetu sice očistí, ale zabije všechno, co jí stojí v cestě. K ochraně občanů města Hong Kong slouží místní obrněná armáda, která je vyzbrojená genetickou mapou rostliny, ale přes veškerou snahu se jí nedaří zničit. Zní to poněkud béčkově, ale to hned neznamená, že to může být špatně.

Ambiciózní akční sci-fi za 56 milionů dolarů natočil nováček Yuen Fai Ng, oceňovaný tvůrce vizuálních efektů, který pracoval na velkých hongkonských filmech. Premiéra se bude konat někdy v příštím roce, protože snímek má ze šedesáti procent obsahovat počítačové triky. Dokonce byl postaven i robot v životní velikosti, aby mohli herci na co reagovat. Zatímco příběh je zasazený do skutečného světa, muselo se pro projekt vymyslet všechno možné, jako byli mimozemšťané, kostýmy, přes spodní prádlo herců, až po obrněná vozidla. 

Ng v roce 2004 založil vlastní studio Fatface, které se specializuje na vývoj a výzkum počítačového programování, které bylo specificky zaměřeno právě pro tento film. Pokud se podaří Warriors of Future diváky zaujmout, tak tvůrci zamýšlí odstartovat celou sérii a pokračování by přicházely do kin po dvou až třech letech. Myslíte si, že film má šanci uspět? Zkuste to posoudit v ukázce níže, která docela připomíná sci-fi Na hraně zítřka.

Zdroje: Firstshowing, THR

Galerie: 2

Warriors of Future: Asijské sci-fi ve vizuálním stylu Na hraně zítřka | Fandíme filmu Warriors of Future: Asijské sci-fi ve vizuálním stylu Na hraně zítřka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest