Deadpool 2: Strýček Ryan Reynolds se podělil o nový trailer

Deadpool 2: Strýček Ryan Reynolds se podělil o nový trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Znetvořený superhrdina tentokrát nebude pátrat po svých stvořitelích. Leží před ním daleko větší problémy. AKTUALIZOVÁNO o další verzi traileru

AKTUALIZACE: Přidáváme cenzurovanou verzi traileru. V té bylo potřeba vystříhat sprostá slova, a tak bylo potřeba zaplnit několik uvolněných vteřin. Čím se zaplnily? Jasně, větší porcí násilí, protože to je v pohodě, zatímco sprostá slova děti zkazí. Žijeme ve zvláštní době.

Původní novinka: Nový trailer na Deadpoola 2 dorazil a stále vlastně nevíme s definitivní platností, jak se snímek bude jmenovat. Upoutávka si vystačila s pouhým „DP2“. Upoutávka blíže přibližuje, o co vlastně v kinech půjde. Z budoucnosti přicestuje zabiják Cable (Josh Brolin), aby zlikvidoval malého kluka s nadpřirozenými schopnostmi. Proč má chlapec zemřít, zatím nevíme. Jisté je jen to, že Deadpool (Ryan Reynolds) dá dohromady tým superhrdinů a rozhodne se kluka zachránit. Do určité míry film v upoutávce působí pochmurněji než jednička, ale pořád je tu dostatek Deadpoolových průpovídek, aby se každý vážnější moment zase rychle rozseknul. Kromě klasických pubertálních průpovídek, jaké známe už z jedničky, je nejvýraznější žertování na téma komiksových pokračování a týmovek. X-Force dostává ještě větší prostor než napoprvé a tentokrát už je zcela zřetelně vidět, že dva členy skutečně hrají Bill Skarsgard a Terry Crews.

Po tom, co přežil téměř smrtící útok hovězího, se znetvořený šéfkuchař z jídelny (Wade Wilson) snaží splnit svůj sen a stát se nejsvůdnějším barmanem z Mayberry. Zároveň se pokouší vyrovnat se ztrátou chuti. Při hledání nového koření života (a stroje času) se musí porvat s nindži, yakuzou a smečkou sexuálně agresivní psů, zatímco cestuje kolem světa, aby pochopil hodnotu rodiny, přátelství a chuti. Nachází nový hlad po dobrodružství a vyslouží si vytoužený hrneček na kafe s nápisem „Nejlepší milovník světa“.

Jako Deadpool se vrací Ryan Reynolds, dále hrají Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Stefan Kapacic, Leslie Uggama, Karan Soni, Zazie Beetz, Jack Kesy a Shioli Kutsuna. Režíruje David Leitch podle scénáře Rhetta Reese, Paula Wernicka a Drew Goddarda. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 17. 5. 2018.

Deadpool 2

18.05.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 6

Deadpool 2: Strýček Ryan Reynolds se podělil o nový trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Strýček Ryan Reynolds se podělil o nový trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Strýček Ryan Reynolds se podělil o nový trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Strýček Ryan Reynolds se podělil o nový trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Strýček Ryan Reynolds se podělil o nový trailer | Fandíme filmu Deadpool 2: Strýček Ryan Reynolds se podělil o nový trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest