Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora

Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Noví Muži v černém obsadili další hlavní roli. Kdy a kde se bude chystaná sci-fi komedie natáčet?

Koncem února jsme se dozvěděli, že hlavní roli v Mužích v černém by měl dostat Chris Hemsworth. Pořád ještě nepodepsal smlouvu, ale s jeho obsazením se počítá jako s hotovou věcí. Teď byla obsazena do daší role jeho parťačka z Thora: Ragnarok, Tessa Thompson. Ta v Thorovi ztvárnila postavu Valkyrie a v poslední době jsme ji mohli vidět v Creedovi, v Annihilation nebo v seriálu Westworld. Nový film představí úplně nové postavy, agenti K a J v něm vůbec nebudou vystupovat. Namísto dvojice parťáků máme čekat rovnou celý tým hrdinů, přičemž v únoru hollywoodské zpravodaje zmiňovali celkem trojici postav – postavu Hemswortha, postavu Thompson a ještě jednu postavu, kterou by měl ztvárnit starší muž. Děj filmu se má odehrávat po celém světě.

Natáčení má podle nejnovějších informací začít 18. června v Londýně a točit by se mělo také v Německu. Produkční zpravodaj Omega Underground nicméně spekuluje, že natáčení napříč několika zeměmi nevychází ani tak z potřeb scénáře, ale jde spíš o trend poslední doby, kdy se hollywoodská studia snaží využít během jediného natáčení co největší množství daňových úlev či ekonomických pobídek naráz. Za zmínku stojí také skutečnost, že si Chris Hemsworth chtěl letos dát od natáčení pauzu, ale nakonec by se měl pustit právě do Mužů v černém. Můžeme spekulovat, zda se mu tak zalíbil scénář či výběr spolupracovníků, anebo jedná prakticky a využil možnost rozjet další sérii, která by mu mohla zajistit stabilitu do příštích let.

Scénář napsali Matt Holloway a Art Marcum, režíruje F. Gary Gray, jedním z producentů je Steven Spielberg, datum premiéry je stanovené na 14. 6. 2019. Stejně jako starší filmy bude i ten nový pojednávat o speciálních tajných agentech, kteří dohlížejí na to, aby lidstvo nevědělo o tom, že na Zemi žijí mimozemšťané, a že se ti mimozemšťané chovají slušně.

Zdroje: THR, Omega Underground

Muži v černém

02.07.1997 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 8

Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu Muži v černém: Chris Hemsworth si přivede posilu z Thora | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest