Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát

Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Čemu bude mladý hrdina čelit tentokrát? A kdy se sequelu dočkáme?

Dva roky stará adaptace knižního bestselleru Percy Jackson: Zloděj blesků se již pár týdnů od premiéry ukázala jako dobrá producentská investice, věty o možném vzniku pokračování tak na sebe nenechaly dlouho čekat. Vzhledem k tomu, že Percy není ani v knižním světě hrdinou pouze jednoho příběhu, dočkáme se příští rok filmové verze knižního sequelu s podtitulem Moře nestvůr (v originále Sea of Monsters). Hlavní postava by se v něm přitom měla za pomoci několika svých souputníků vydat až za bájným zlatým rounem. Film by se přitom ponese hodně ve stylu jedničky, alespoň v tom ohledu, že hlavní hrdina čas od času zjistí že určitá postava je v příbuzenském vztahu s určitým bohem a podobně.

Jistým odlišnostem by však mohly nahrávat změny v tvůrčím týmu, Chrise Columbuse, který má na starosti jedničku, by měl nahradit Thor Freudenthal (veleprůměrný Deník slabocha a Hotel pro psy). Odlišná jména pak najdeme i v kolonce scenáristů, na místo Craiga Titleyho totiž přichází objektivně kvalitnější náhrada - Scott Alexander a Larry Karaszewski (Muž na měsíci, Lid versus Larry Flynt nebo Ed Wood!). Zato hlavní herecká sestava zůstane téměř nezměněná (jen Pierce Brosnana nahradí v roli Chirona Anthony Head), zmínit můžeme alespoň některé zvučnější posily, které ztvární role bohů - Nathan Fillion (Hermes) a Stanley Tucci (Dionýsos).

Snímek se už od poloviny dubna vesele natáčí a my tak máme k dispozici první materiály přímo z placu. Řeč je především o fotkách (galerie) a videu pod článkem, hlavní roli v nich přitom hraje ústřední trio (staří známí Logan Lerman, Alexandra Daddario a také další posila Douglas Smith). Kromě toho máme nově k dispozici i první plakát, který měl premiéru na právě probíhajícím Licensing Expu (přinesli jsme vám odtud i fotky Supermanova kostýmu). A co se týče premiéry, s tou to donedávna vypadalo, že bychom se měli dočkat už za necelý rok, konkrétně v březnu 2013. Studio 20th Century Fox se však rozhodlo koncem května docela zašachovat s premiérami několika svých filmů (navíc např. oznámili i datum uvedení nových X-Menů) a Percyho Jacksona a Moře nestvůr nakonec odsunulo na 16. srpna téhož roku. Do uvedení snímku nám tedy zbývá stále dost času, s pomalu končícím natáčením by však první oficiální materiály mohly začít vylézat velmi brzy.

 

Percy Jackson: Sea of Monsters - video z placu

 

Galerie: 9

Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu Percy Jackson 2: První fotky z placu a plakát | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest