Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje

Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
To ještě nemusí nutně znamenat, že jej nakonec natočí, ale vše je na dobré cestě. Produkce se soudí kvůli nehodě, ke které došlo při natáčení Spectre.

Koncem února se poprvé objevila zpráva, že Danny Boyle má nápad na 25. Bonda, a že produkce o jeho verzi hodně stojí. Nic nebylo jisté a vše mělo záležet na tom, jak dopadne scénář Johna Hodge. Další nejistotu do všeho vnesa Boyleova chuť točit letos hudební film All You Need Is Love s Richardem Curtisem. Některé zprávy říkaly, že produkce na Dannyho klidně počká, jiné zase mluvily o tom, že ve hře je stále také původní scénář od Neala Purvise a Roberta Wadea, který by mohl natočit Denis Villeneuve, Yann Demange nebo David Mackenzie.

Postupně ale všechno opět směřovalo k Boyleovi. Villeneuve je zaneprázdněný přípravami Duny. Demange podepsal spolupráci s HBO, pro které chystá seriál Lovecraft Country, společně s Jordanem Peelem a J.J. Abramsem. Pak Baz Bamigboy (britský reportér, který se dlouhá léta na Bonda zaměřuje) přišel s tvrzením, že Boyle Bonda začne točit koncem letošního roku, jakmile dokončí All You Need Is Love, za předpokladu, že scénář Johna Hodge bude schválený. Producenti a Daniel Craig jsou údajně tomuhle řešení nakloněni.

A teď víceméně to samé potvrdil přímo Danny Boyle osobně. Anglický režisér v aktuálním rozhovoru řekl, že společně s Hodgem měli nápad na příští Bondovku, který zatím neprozradí. Hodge píše scénář, a pokud se scénář povede, tak se skutečně koncem roku začne natáčet. Momentálně Boyle společně s Curtisem dokončuje scénář k All You Need Is Love, které se začne za šest až sedm týdnů točit a předpokládá se, že film bude včas hotový, tak aby se stihl začátek Bonda. Je vlastně už takovou tradicí, že se bondovky začínají točit koncem jednoho roku a na podzim toho následujícího mají premiéru. Jubilejní 25. příběh agenta 007 má být uvedený 8. 11. 2019, opět s Danielem Craigem v hlavní roli.

Na závěr ještě jedna nepříjemná zpráva. Asistent režie Terry Madden, který pracoval pro sekundární štáb bondovky Spectre, se soudí s produkčními společnostmi B24 a Eon o 3,5 milionu dolarů. Madden byl obětí nehody při natáčení akční scény v rakouských Alpách. Vozidlo s kamerou se vymklo kontrole, přišpendlilo Maddena k filmařské konstrukci a vážně mu poranilo nohy. 66Letý Madden byl přenesený helikoptérou do nemocnice a následně k rekonvalescenci do Velké Británie, podrobil se řadě operací. Dle svého vyjádření má omezenou pohyblivost a nemůže dělat věci, které považoval dříve za samozřejmé. Madden se soudí o lékařské výlohy a ušlý zisk, přičemž pojišťovna jeho právo uznala, avšak přesto od produkce Terry dodnes neviděl ani cent.

Takhle vypadaly bezproblémové části alpského natáčení:

Zdroje: Variety, THR, Baz Bamigboy, Metro, Deadline

Galerie: 8

Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu Bond 25: Danny Boyle potvrdil, že film připravuje | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest