Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel

Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vrátíme se do New Yorku, tentokrát však do 60. let, kdy střety mezi gangy byly četnější a krvavější.

Seriál Rodina Sopránů (The Sopranos) stanice HBO je považován za jeden z prvních seriálů tzv. Zlatého věku televize, kdy skutečně kvalitní seriály přestaly být výjimkou a postupně se objevovalo čím dál větší množství sérií, které nabízely výrazně silnější audiovizuální zpracování, lepší herecké výkony i scénáře a s kvalitou spojený mezinárodní věhlas. Šest sérií dlouhá kriminálka z mafiánského prostředí pojednávala o italsko-americkém gangsterovi Tonym Sopranovi (James Gandolfini) z New Jersey, který se snažil skloubit svoji nepoctivou živnost s rodinným životem.

Chystaný celovečerní film pro kina nese pracovní název The Many Saints of Newark a bude se odehrávat v 60. letech minulého století, tedy mnoho let před událostmi seriálu. Snímek má pojednávat o střetu černošské a italské mafie v Newarku, na pozadí těch nejsilnějších rasových nepokojů. Obzvláště konflikty mezi gangy byly v té době smrtící. Má se vrátit několik známých postav, takže vzhledem k časovému zasazení můžete teoreticky očekávat Giovanniho, „Johnny Boye“ Soprana, Tonyho otce, jeho ženu Livii a Tonyho strýce Juniora.

Scénář filmu píše společně s Lawrencem Konnerem David Chase, tvůrce původních Sopranových, který je zároveň producentem. Šéf filmové sekce Warneru, Toby Emmerich, si pochvaluje, že „David je mistrný vypravěč a my, spolu s našimi kolegy z HBO, jsme nadšení z toho, že se rozhodl znovu navštívit a rozšířit svět Sopránových prostřednictvím celovečerního filmu“. Režisér se zatím hledá.

Zdroj: Deadline

Galerie: 7

Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel | Fandíme filmu Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel | Fandíme filmu Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel | Fandíme filmu Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel | Fandíme filmu Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel | Fandíme filmu Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel | Fandíme filmu Rodina Sopránů: Legendární seriál čeká filmový prequel | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu