Natočí Angelina Jolie erotický Twilight?

Natočí Angelina Jolie erotický Twilight? | Fandíme filmu
Našla se režisérka pro Fifty Shades of Grey, román vytvořený z BDSM fanfiction ke Stmívání? AKTUALIZOVÁNO: Kdo chce napsat scénář?

Aktualizace: Scénář k filmu by mohl napsat Bret Easton Ellis. Zatímco v případě Angeliny Jolie jde o zákulisní zvěsti, Ellis opravdu začal aktivně usilovat o to, aby mohl knihu zadaptovat. Těžko říct, jestli to myslí upřímně, nebo jen ucítil obchodní příležitost, každopádně tvrdí, že postavy Any a Christiana ho nesmírně lákají. Někdy během tohoto týdne by se měl Ellis sejít se zástupci studií, takže je opravdu reálné, že by svou šanci mohl dostat. Ostatně má na kontě Americké psycho a Pravidla vášně, takže mu nejrůznější devianti rozhodně nejsou cizí. Ellis dále uvedl, že jeho vysněným režisérem by byl David Cronnenberg, se kterým už krátce pracoval právě na Americkém psychu, než se režie definitivně chopila Mary Harron. Do role Chrisiana by podle něj byli ideální Ryan Gossling nebo Alexander Skarsgård, do role Any Allison Williams nebo Lena Dunham, které jsou momentálně v kurzu díky dobře hodnocenému seriálu Girls. To jsou ale opravdu jen zbožná přání, jisté je jen to, že se Bret Easton Ellis pokusí získat místo scenáristy. (Slashfilm) Následuje původní článek:

Dnes je oficiálně den drbů. Nejdřív jsme vás upozornili na pravděpodobnou kachnu, která by mohla mystifikovat fanoušky Terminátora, teď pro vás máme informaci na úrovni "šušká se o tom". Ale zato pikantní. Žádná oficiální jednání sice zatím neproběhla, ale podle serveru Deadline došlo k velice neformálním zákulisním rozhovorům mezi Angelinou Jolie a studii Focus a Universal, kterým by se velice zamlouvalo, kdyby pro ně novopečená režisérka (loni natočila drama V zemi krve a medu) zfilmovala aktuální literární hit Fifty Shades of Grey, který je ve svém základě perverzně-erotickou fantazií vycházející ze Stmívání (podrobnosti o románu).

Z hlediska studií by šlo o logický krok. Propojit populární dámskou četbu s ženskou hvězdou Angelininy svítivosti? To je přece brilantní marketingový plán! Otázkou spíš je, jestli má milionářka Jolie zapotřebí adaptovat brakovou literaturu pro nevybité paničky. Nicméně opakuji, že prozatím se jedná spíš o zbožné přání studií či přátelské diskuse nad skleničkou a k jakýmkoliv oficiálním jednáním teprve dojde. Každopádně pokud by se filmu nakonec ujala opravdu Angelina, hned tak by to asi nebylo, protože momentálně se plně soustředí na natáčení pohádky Maleficent.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu