Avengers 3 a 4 uzavřou všechny příběhy a představí zcela nový směr

Avengers 3 a 4 uzavřou všechny příběhy a představí zcela nový směr | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu nový pohled na příští podobu War Machine.

Po vystřiženém cameu z Thora: Ragnarok je tu další zajímavost z jeho Blu-ray disku. Tak jako to bývá zvykem, přiložil Marvel do bonusové sekce krátký featurette, který se zaobírá další budoucností. Ten aktuální rekapituluje dosavadní dění a režisér Avengers: Infinity War, Joe Russo, v něm říká, že každý neuzavřený příběh ze všech dosavadních Marvel filmů od Iron Mana 1 dostane v Avengers 3 a 4 prostor. Je to vyvrcholení všech dosavadních událostí.

Šéf Marvelu Kevin Feige pak k Avengers 3 a 4 znovu opakuje, že uzavřou úplně všechno. Každý malý náznak, který jsme viděli v dosavadních 18 filmech. Dosud se k Infinity War postupně odkazovalo, teď ji konečně uvidíme. Avengers 3 a 4 budou obrovským závěrem, ale zároveň také představí úplně novým směr, kterým se Marvel v budoucnosti vydá.

Avenegrs 3 a 4 tak stále působí dojmem, že před sebou mají obrovský úkol. Krátce po sobě Marvel vydal několik filmů (Strážci Galaxie 2, Thor: Ragnarok a především Black Panther), které byly chválené za svoji samostatnost, koncentrovanost, specificitu. Infinity War bude mít za úkol dát vyniknout ohromnému množství postav a dát dohromady ohromné množství nesourodých stylů. Dát tomu filmu nějaký unikátní výraz a udělat jej o něčem jiném než o tom, že na plátně bude hodně postav (protože z vesmíru přiletěl anonymní plešoun, který chce zkrátka a dobře hodně ničit), zní jako opravdu velký oříšek. Doufejme, že si s ním tvůrci nějak důstojně poradili. Nezapomeňte kouknout dolů do galerie, kde na vás čeká nová podoba War Machine (Don Cheadle) na artworku z trička.

Avengers: Infinity War završují bezprecedentní desetiletou cestu filmovým světem Marvelu. Na plátna přinesou ultimátní a tu nejvíc smrtící bitvu všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musejí být ochotni obětovat úplně všechno, aby se pokusili zastavit mocného Thanose, než jeho prudký útok, provázený ruinami a zkázou, ukončí celý vesmír. Režírují Anthony a Joe Russoovi, produkuje Kevin Feige. Scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely.

V hlavních rolích hrají Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Benicio Del Toro, Don Cheadle, Chadwick Boseman, Anthony Mackie, Gwyneth Paltrow, Winston Duke, Letitia Wright, Jon Favreau, Danai Gurira, Sean Gunn, Terry Notary a mnozí další.

Datum premiéry je stanoveno v Česku a na Slovensku na 26. 4. 2018.

Zdroje: MCU Tweets, Screen Rant,

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers 3 a 4 uzavřou všechny příběhy a představí zcela nový směr | Fandíme filmu Avengers 3 a 4 uzavřou všechny příběhy a představí zcela nový směr | Fandíme filmu Avengers 3 a 4 uzavřou všechny příběhy a představí zcela nový směr | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest