Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené

Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Ať už Hasbro a Paramount budou s Transformers pokračovat jakkoliv, v současnosti si dali pauzu a budoucnost řeší.

Minulý týden hračkářská společnost Hasbro na veletrhu zmínila, že bude restartovat filmovou sérii Transformers. Následně rozčeřil hladinu bulvární server Bleeding Cool, který napsal, že brand manažer Hasbra k předchozí zprávě řekl, že „nemáme věřit všemu, co se píše“. Pokud jste náhodou někde na takovou informaci narazili, tak vězte, že je přinejmenším hodně diskutabilní. Server TFU.INFO podotkl, že Hasbro ve své firemní struktuře žádného brand manažera nemá. Na místě byli novinářům k dispozici Ben Montano a John Warden (ředitel brand marketingu a senior manažer designu) a ti v rozhovoru pro TFU řekli k tématu restartu následující:

Otázka: Co řeknete k oznámení o filmových změnách? Ovlivňují  jakkovliv vaše hračkářské plány? Ruší se série?

Odpověď: To co Brian [Goldner – šéf Hasbra] řekl o restartu filmové série po filmu s Bumblebeem? Jistě, náš tým úzce spolupracuje s Paramountem...na další kapitole a hračkách s ní spojených. Žádné rozhodnutí se nedělá bez našich filmových partnerů, takže jsme součástí rozhovorů o tom, co bude dál, a kdy bychom měli dodat další produkt. V současnosti se soustředíme na Bumblebeeho, který podle mě vypadá skvěle. Viděli jsme spoustu záběrů, spoustu stopáže. Hračkářská řada vypada skvěle. Pak se domnívám, že se můžeme vydat mnoha různými směry...Pokud se kdykoliv cokoliv změní, musíme se s tím pokaždé vypořádat. Buď se na chvíli zastavit nebo se hnát plnou parou vpřed. [V případě filmových Transformers] jde o případ, kdy se společně zastavíme, zjistíme, co je nejlepší další příběh a kolem něj vybudujeme hračkářskou řadu.

Otázka: Slyšel jsem, že byste [Hasbro] měli mít větší kreativní kontrolu?

Odpověď: To je skvělé. Doufám, že všichni půjdete na Vánoce na Bumblebeeho a že se ukáže, co můžeme společně s Paramountem dokázat, co společně dovedeme.

Jak sami vidíte, zástupci Hasbra rozhodně nijak nezpochybňovali předchozí vyjádření šéfa Hasbra, Briana Goldnera. Naopak potvrdili, že je další plánování minimálně pozastavené a řeší se, jakým způsobem pokračovat dál. Ano, teoreticky tedy není vyloučené, že k restartu nakonec nedojde a Hasbro společně se studiem Paramount přijde na to, jak pokračovat v doposud nastavené lince, ale jednoznačně je patrné, že se spolupracující společnosti nějakým způsobem snaží vypořádat s drastickým poklesem diváckého zájmu (pětka utržila o půl miliardy méně než předchozí díl série) a vymýšlejí, jakým způsobem ideálně pokračovat dál.

Přikládáme ještě promo video o Bumblebeeho historii, které se na hračkářském veletrhu pouštělo, které zdánlivě ukazuje logo filmu a přesný název chystaného filmu, který by mohl znít jednodušeTransformers Bumblebee. Poster z videa najdete i dole v galerii.

Zdroje: Bleeding Cool, TFU info, TFU Info II, Linkedin I, II

Bumblebee

21.12.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 9

Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu Transfomers: Restart možná není definitivní, ale vše je zastavené | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest