Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra

Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Scénář je hotový. Kdy se začne natáčet a co ve filmu určitě neuvidíme.

Od té doby, co se Dwayne Johnson připojil k sérii Rychle a zběsile, se studio Universal snaží najít způsob, jak s jeho postavou (Hobbsem) natočit spin-off. Definitivně se tvůrcům rozsvítilo, když v Rychle a zběsile 8 viděli, jakou spolu mají na plátně chemii Johnson a Jason Statham. Právě tihle dva budou ústředními postavami chystaného filmu.

Chris Morgan začátkem roku odevzdal hotový scénář, a tak mohlo začít hledání režiséra. Čelním kandidátem se rychle stal David Leitch, který při hledání sedl jak producentům, tak Johnsonovi. David začínal v Hollywoodu jako kaskadér, postupně začal koordinovat akční scény a nakonec společně s parťákem Chadem Stahelskim prorazili jako režiséři akční pecky John Wick. Následně začali oba režírovat separátně, přičemž Leitch postupně natočil Atomic Blonde a Deadpoola 2. Toho momentálně dokončuje. Dwayne Johnson v současné době točí čtvrtou řadu seriálu Ballers, a pak na něj čeká Jungle Cruise. Režisér tak bude mít dost času na to, aby se všemi zúčastněnými prodiskutoval, jak chce s hotovým scénářem v ruce snímek směřovat. Se začátkem natáčení se počítá na srpen.

O zápletce se stále zatím ví jenom to, že na Hobbse a Shawa čeká nějaká společná mise. Jeden čas bylo zvažováno, že by se pánové pustili po stopách Cipher (Charlize Theron), která uprchla na konci Rychle a zběsile 8, ale od téhle myšlenky bylo upuštěno. Zatím také není zcela jednoznačné, co přesně bude spin-off znamenat pro hlavní sérii, potažmo pro devátý díl, který opět natočí Justin Lin, klíčový režisér celé série, který z Rychle a zběsile udělal společně s díly 3-6 megahit, jakým je dnes. Snímek má být uvedený v dubnu 2020, ale zatím nebylo rozhodnuto o tom, kdy se začne natáčet.

Zdroj: Variety

Galerie: 8

Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Spin-off s The Rockem si vybral režiséra | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest