Šéf Marvelu: Na X-Meny zatím nemyslíme, jsou daleko

Šéf Marvelu: Na X-Meny zatím nemyslíme, jsou daleko | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kevin Feige se vyjádřil k odkoupení studia Fox jeho šéfy z Disneyho. A máme se bát přesycení nabídky s komiksovými filmy?

Komiksoví fanoušci jsou zvědaví, jak to bude vypadat, až studio Fox definitivně přejde pod Disneyho, který svého konkurenta před časem odkoupil. Spousta z nich se možná domnívá, že už má Marvel dalekosáhlé plány se všemi X-Meny a dalšími komiksovými postavami, které má získat pod svoji nadvládu, nicméně šéf Marvel Studios Kevin Feige tvrdí, že to tak vůbec není.

V rozhovoru pro Vulture Feige uvádí, že se o odkoupení Foxu dozvěděl z médií, jako všichni ostatní, že je podobná informace v rámci Disneyho vysoko nad jeho platovou třídou, a že se nikdo z nadřízených o novinky zkrátka nepodělil. Feige dále dodává, že podle toho, jak obchod navenek vypadá, je potřeba stále ještě dořešit spoustu detailů, takže je příliš brzy očekávat jakékoliv zapojení X-Menů do světa Marvelu.

Zatím podle něj neproběhla žádná komunikace s kolegy z Foxu a v Marvelu na nové postavy vůbec nemyslí. Soustředí se na snímky, které už jsou oznámené. Pokud by byl odkud Foxu skutečně finalizovaný (potíže může dělat třeba antimonopolní úřad), pak teprve začnou v Marvelu přemýšlet o tom, co s novými postavami. Do té doby mají práce dost a dost.

Zatím prý nemá studio vymyšlená ani žádné alternativní varianty příběhů, jako když se v minulosti chystala kupříkladu varianta Civil War se Spider-Manem a bez něj, když ještě studio nevědělo, zda se postavu pro film podaří získat. Všechno je daleko a již ohlášené filmy se rozhodně nijak měnit nebudou. Tolik Feigeho vlastní slova, na druhou stranu je třeba říct, že když měl Marvel pod svoje křídla dostat Spider-Mana, tak se studio také tvářilo, že se nic takového nechystá…

Když byl Kevin dotázaný, jak daleko do budoucnosti vidí svoji marvelovskou budoucnost, tak odpověděl, že určitě do roku 2019, do kdy jsou naplánované současné filmy. To zní jako určitá skromnost, protože už dříve šéf studia mluvil o tom, že mají rozplánovanou budoucnost na řadu let dopředu. Zároveň dodává, že je do svojí práce v Marvelu snad ještě zapálenější než kdy dřív. Ve studiu dělají takové filmy, jaké dělají, zkrátka a dobře proto, že jsou fanoušci. Proto se také domnívá, že únava žánru, se kterou se straší už léta, jen tak nepřijde. Dokud to baví lidi v Marvelu, kteří se komiksy zabývají 24 hodin denně a stále vymýšlejí, jak jednotlivé snímky od sebe maximálně odlišit, budou komiksovky bavit i diváky.

Co vy na to? Čekáte, že se komiksovky v dohledné době vyčerpají? A věříte Feigemu, že se zatím v Marvelu X-Meny a spol. vůbec nezabývají?

Na závěr malý výlet do minulosti:

Zdroj: Vulture

Galerie: 6

Šéf Marvelu: Na X-Meny zatím nemyslíme, jsou daleko | Fandíme filmu Šéf Marvelu: Na X-Meny zatím nemyslíme, jsou daleko | Fandíme filmu Šéf Marvelu: Na X-Meny zatím nemyslíme, jsou daleko | Fandíme filmu Šéf Marvelu: Na X-Meny zatím nemyslíme, jsou daleko | Fandíme filmu Šéf Marvelu: Na X-Meny zatím nemyslíme, jsou daleko | Fandíme filmu Šéf Marvelu: Na X-Meny zatím nemyslíme, jsou daleko | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest