Indiana Jones 5: Téměř jistě příští Spielbergův film

Indiana Jones 5: Téměř jistě příští Spielbergův film | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Co by tenhle plán mohlo zhatit? Bude obsazený Chris Pratt? A co natočí Spielberg potom?

Steven Spielberg vede oscarovou kampaň ke svému žurnalistickému dramatu Akta Pentagon a dokončuje akční sci-fi Ready Player One, která bude uvedena do kin už v březnu. Pomalu se tedy začíná poohlížet po dalším projektu. A podle serveru Deadline by se konečně mohl pustit do Indiana Jonese 5, dlouho odkládaného snímku, který by měl do kin vstoupit 9. 7. 2020. Vše nasvědčuje tomu, že nový Indy bude další Spielbergův film. Změnit by se to mohlo jedině tehdy, pokud by se opravdu zamiloval do nějakého nového scénáře, podobě, jako se mu během příprav Ready Player One zalíbila již zmiňovaná Akta Pentagon. V takovém případě by další film před Indyho nejspíš ještě vmáčknul.

Deadline v aktuální zprávě připomíná starší zvěsti o tom, že by Spielberg chtěl vedle Harrisona Forda do filmu obsadit také Chrise Pratta, kolem kterého by se série soustředila do budoucna. V minulosti zástupci produkce tuhle variantu popírali, nicméně Deadline se nadále tváří, že tahle alternativa vyloučená není. S jistotou můžeme zatím říct jen to, že Disney populární sérii určitě umřít nenechá a nějak v ní bude pokračovat i po nevyhnutelném Fordově odchodu. Scénář napsal David Koepp.

Po dokončení pátého Indyho se Spielberg nejspíš pustí do svého vytouženého projektu, do nové verze muzikálu West Side Story. Scénář filmu píše Stevenův letitý spolupracovník Tony Kushner (Mnichov, Lincoln). Naopak to vypadá, že jen tak neuvidíme The Kidnaping Of Edgardo Mortara. Další spolupráce s Kushnerem vycházela z románu Davida Kirtzera a pojednávala o židovském chlapci, který je v 19. století násilně vychován v Itálii jako křesťan, což způsobilo rozruch, který postavil proti sobě Vatikán a demokraticky smýšlející politiky a zkomplikoval cestu ke sjednocení Itálie. Spielberg chtěl točit film s Markem Rylancem a Oscarem Isaacem v hlavních rolích ještě před Ready Player One, ale ani při rozsáhlém castingu, který zvážil více než 2000 možných kandidátů, se nepodařilo najít vhodného představitele chlapecké role, a tak byl projekt uložený k ledu.

Zdroj: Deadline

West Side Story

18.10.1961 | USA
Krimi, Drama, Hudební
Info o filmu

Galerie: 3

Indiana Jones 5: Téměř jistě příští Spielbergův film | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Téměř jistě příští Spielbergův film | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Téměř jistě příští Spielbergův film | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest