Shazam!: Datum premiéry potvrzeno

Shazam!: Datum premiéry potvrzeno | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jak by mohl vypadat hlavní záporák? A ukáže se přeci jen The Rock Jako Black Adam?

Ze všech DC filmů, které se zatím nezačaly natáčet, je nejblíže Shazam!, jehož natáčení začne již příští měsíc v Torontu. Přípravu na film odstartoval před pár týdny Zachary Levi, který byl obsazen do hlavní rola Shazama. Začali jsme také dostávat nové castingové zprávy, především o obsazení dětských rolí, a kromě toho také víme, že se jako záporák ve filmu ukáže Mark Strong jako Dr. Sivana.

Shazam! režiséra Davida F. Sandberga bude spolu s Wonder Woman 2 uvedený do kin příští rok, tedy 2019. Na potvrzení přesného data jsme však čekali, ale nyní už ho známe. Na tiskové konferenci Television Critics Association bylo potvrzeno, že film skutečně uvidíme 5. 4. 2019, jak se proklamovalo ještě před tím, než se projekt skutečně začal připravovat. Se všemi těmi nekonkrétními informacemi ohledně DC filmů je příjemné konečně vidět nějakou oficiální informaci.

Jak jsme již zmínili, do role padoucha Dr. Sivany byl obsazen Mark Strong. Ten svoji nejnovější roli ve světě DC považuje jako nápravu za nepovedený film Green Lantern z roku 2009, kde si zahrál roli Sinestra. Twitterový účet BossLogic, který často zveřejňuje různé concept arty, nyní vytvořil potencionální podobu Dr. Sivany ve filmu. Fotku můžete najít níže v galerii.

Castingové novinky dále odhalují jednotlivé postavy a podrobnosti o nic. Sivana bude ve filmu zlý kouzelník, který vstal z mrtvých, aby ovládl svět. Dále se objeví jeho dcera Beautia, kterou Thaddeus Bodog Sivana přehlíží, a tak jej Beautia zradí a přidá se na Shazamovu stranu. Thaddeus má také syna, Magnificuse, obrovského a silného chlapíka, který se se Shazamem popere. Nesmí chybět ani sám čaroděj Shazam, který předal ústřednímu hrdinovi jeho jméno a magické schopnosti. Bohužel je donucený, aby malému Billymu předal jeho schopnosti dřív, než je připravený. Měl by se objevit také čarodějův tajuplný pomocník, který bude ve filmu mít jen cameo. Že by se přeci jen na plátně mihnul Dwayne Johnson jako Black Adam?

V galerii najdete několik zákulisních fotek.

Hlavní roli Billyho Batsona si zahraje Asher Angel, jeho dospělou verzi Shazama pak Zachary Levi. V dalších dětských rolích byli doposud obsazeni Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Ian Chen a Jovan Armand. Jednu z dospělých postav ztvární Cooper Andrews.

Shazam, občanským jménem Billy Batson, je mladý chlapec, který vyrůstá jako sirotek a protlouká se jak může. Pro čistotu jeho srdce si jej vybere prastarý čaroděj Shazam a předá mu sílu Starších - Šalamouna (Solomon), Herkula, Atlase, Dia (Zeus), Achillea a Merkura. S přijetím síly se z chlapce stává po čarodějovi nový ochránce lidstva před sedmi smrtelnými nepřáteli, což je v komiksech sedm antropomorfizovaných smrtelných hříchů. Ve chvíli, kdy Billy vyřkne zaklínadlo „Shazam!“, promění se v dospělého muže se superhrdinskými schopnostmi odvozenými od sedmi antických hrdinů a bohů, které spojují iniciály zaklínadla. Dříve se hrdina jmenoval Captain Marvel, nedávno byl přejmenován právě na Shazama. Přes své božské síly je Shazam duchem pořád malý kluk. Jeho úhlavním nepřítelem je Black Adam, který odvozuje své síly od božstev egyptských. Scénář píše Darren Lemke, který pracoval na Shrekovi 4, Jackovi a obrech nebo Turbovi. Premiéra filmu je stanovena na 5. 4. 2019.

Zdroje: CBM, CBM II, THR, That Hashtag Show, Contact Music

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Shazam!: Datum premiéry potvrzeno | Fandíme filmu Shazam!: Datum premiéry potvrzeno | Fandíme filmu Shazam!: Datum premiéry potvrzeno | Fandíme filmu Shazam!: Datum premiéry potvrzeno | Fandíme filmu Shazam!: Datum premiéry potvrzeno | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest