The Batman: Další nejasnosti, Gyllenhaal znovu zmíněn

The Batman: Další nejasnosti, Gyllenhaal znovu zmíněn | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Bude příští Batman provázaný s ostatními DC filmy nebo ne?

Je to jen pár dní od chvíle, kdy nepotvrzené zvěsti mluvily o tom, že The Batman Matta Reevese bude samostatný snímek, odtržený od zbytku filmového světa DC. Aktuální report tvrdí pravý opak. Batman podle něj součástí DCEU bude, pouze s tím rozdílem, že si bude hledět svého, na ostatní filmy nebude brát příliš ohledy – podobně jako loňská Wonder Woman nebo chystaný Aquaman.

Je pravda, že i sám režisér Reeves v minulosti ke snímku podal několik protichůdných vyjádření, která film do provázaného světa DC řadila i jej stavěla zcela mimo něj. Upřímně si tak dovedu představit, že o provázanosti/neprovázanosti filmu zatím není definitivně rozhodnuto a ať už to dopadne jakkoliv, budou případné odkazy na ostatní snímky naprosto minimální.

I nejnovější zpráva pak hovoří o tom, že Ben Affleck stále ještě má oficiální kontrakt, i když je spolupráce se studiem aktuálně dost vlažná a není zcela zřejmé, jak se vlastně dál bude vyvíjet. Údajně ale stále platí, že v momentě, kdy Affleck opustí loď, připadne role Jakeu Gyllenhaalovi.

V minulosti se mluvilo o tom, že s příchodem nového herce by se série nerestartovala, ale prostě pokračovala s novou tváří (podobně, jako třeba v případě Batman Forever), ale jak to nakonec všechno bude fungovat, je stále ve hvězdách. Sami vidíte, že jsme stále v říši polopravd, rozhodnutí, která zatím definitivně nepadla a potenciálně zkreslené zákulisní šuškandy. Jednou o mnohaletém vývoji The Batmana nejspíš vznikne zajímavá knížka ;-)

Zdroj: Revenge of the Fans

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 6

The Batman: Další nejasnosti, Gyllenhaal znovu zmíněn | Fandíme filmu The Batman: Další nejasnosti, Gyllenhaal znovu zmíněn | Fandíme filmu The Batman: Další nejasnosti, Gyllenhaal znovu zmíněn | Fandíme filmu The Batman: Další nejasnosti, Gyllenhaal znovu zmíněn | Fandíme filmu The Batman: Další nejasnosti, Gyllenhaal znovu zmíněn | Fandíme filmu The Batman: Další nejasnosti, Gyllenhaal znovu zmíněn | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu