Bloodshot: Vin Diesel si má zahrát oživeného zabijáka

Bloodshot: Vin Diesel si má zahrát oživeného zabijáka | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Inspirovat se chce špinavými sci-fi z osmdesátek, jako jsou Robocop nebo Total Recall.

Vin Diesel dlouho loboval za to, aby si mohl zahrát mlčenlivého hrdinu Black Bolta. Když ale Marvel přenechal komiksové Inhumans svojí televizní divizi, zdálo se, že je jakýmkoliv nadějím konec, ať už někdy Diesel skutečně byl ve hře nebo ne. Nakonec by si ale mohl zahrát úplně jinou komiksovou postavu. Nikoliv marvelovskou (tam nadále pokračuje jako hlas Groota), ale ze světa nakladatelství Valiant.

To se na plátna snaží přivést delší dobu studio Sony a jeho prvním realizovaným snímkem by měl být Bloodshot, příběh o smrtelně zraněném vojákovi, který je vzkříšený s pomocí nanotechnologií a pověřený lovením vyděděnců s nadpřirozenými schopnostmi, kteří jsou ve světě Valiantu známí jako Harbingeři (Harbinger) by také snad měl být jeden z dalších filmů, který bude v budoucnu realizovaný).

Snímek má být mládeži nepřístupný a šušká se o tom, že se chce tónem a estetikou inspirovat špinavými sci-fi akcemi z 80. let, jako jsou Robocop, Terminátor nebo Total Recall. Režírovat bude Dave Wilson, parťák Tima Millera (Deadpool) ze společnosti Blur Studios. Poslední verzi scénáře napsal Eric Heisserer (Příchozí).

Zdroj: The Wrap

Galerie: 4

Bloodshot: Vin Diesel si má zahrát oživeného zabijáka | Fandíme filmu Bloodshot: Vin Diesel si má zahrát oživeného zabijáka | Fandíme filmu Bloodshot: Vin Diesel si má zahrát oživeného zabijáka | Fandíme filmu Bloodshot: Vin Diesel si má zahrát oživeného zabijáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest