Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách

Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ve filmu si měl jeden čas zahrát také Christian Bale a Donald Glover se rozpovídal o množství přetáček, které absolvoval.

Na internetu se objevily obrázky chystaných Lego stavebnic k filmu Solo: A Star Wars Story. Krabičky jednak potvrzují, že artwork, který se před časem objevil online (na titulce) je oficiální, ale také prozrazují něco málo o jednotlivých postavách a další zajímavosti.

Postava Woodyho Harrelsona se jmenuje Tobias Becket. Je to mentor Hana Sola. Jedna stavebnice odhaluje, že se Becket a Han (Alden Ehrenreich) v jedné scéně převléknou za vojáky Impéria nebo ukradnou TIE Fighter, popřípadě obojí. Díky nedávnému rozhovoru jsme se také dozvěděli, že Harrelsonovu roli měl původně hrát Christian Bale. Ten řekl, že nabídka byla opravdu lákavá, protože Star Wars miluje a rád by spolupracoval s Kathleen Kennedy (šéfka Lucasfilmu), kterou zná už od od natáčení Říše slunce. Nakonec to ale nedopadlo a Bale doufá, že se mu podaří připojit ke Star Wars někdy v budoucnosti.

Postava Emilie Clarke se jmenuje Qi’Ra, což vysvětluje, proč jsme v minulosti slyšeli různé variace na jméno „Kira“. Jedna ze stavebnic odhaluje, že se zřejmě podíváme na Hanovu rodnou planetu Corellii, kde přijdou ke slovu také corellianští ohaři. Navštívit bychom mohli také planetu Mimban, která dosud byla pouze zmíněna v seriálu Klonové války, ale zatím se na ní Hvězdné války ve filmech ani seriálech nepodívaly.

Blíže nespecifikovaná maskovaná postava jménem Moloch je ztvárněná kaskadérem Harleym Durstem a postavu jménem Rebolt hraje Ian Kenny, který si zahrál v Sing Street nebo v seriálu Fair City. Dole v galerii si můžete fotky Lego stavebnic v mizerné kvalitě prohlédnout.

Ve filmu se samozřejmě objeví také Lando Calrissian, kterého hraje Donald Glover. Ten v aktuálním rozhovoru uvedl, že společně s novým režisérem Ronem Howardem nepřetáčel mnoho z toho, co natočil už s předchozími režiséry, Philem Lordem a Chrisem Millerem. Podle jeho vyjádření Howard herce při převzetí filmu ujistil, že nechtěl měnit to, na čem do té doby pracovali a dál celému pojetí projektu věřil. Jen jej chtěl trochu tvarovat. (To je samozřejmě v rozporu se starším vyjádřením Paula Bettanyho, podle kterého se toho přetáčelo docela dost). A dostal Glover nějakou radu od dosavadního Landova představitele Billyho Dee Williamse? Ano dostal – ať je co nejvíc okouzlující. Rada za všechny prachy, co říkáte?

V hlavních rolích hrají Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo a Warwick Davis. Postupně režírovali Phil Lord a Chris Miller a následně Ron Howard. Scénář napsali Lawrence a Jon Kasdanovi. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 24. 5. 2018.

Zdroje: Imgur, Reddit, Star Wars News Net, Slashfilm, Reddit, Happy Sad Confused, Screen Rant, CBM

Solo

Indie
Akční, Thriller
Info o filmu

Galerie: 10

Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu Solo: A Star Wars Story: Podrobnosti o postavách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest