Pán prstenů: Vrátí se stará známá tvář?

Pán prstenů: Vrátí se stará známá tvář? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kdo se cítí na další dobrodružství do Středozemě?  

Když přišla zpráva, že se chystá nový seriál ze Středozemě, nikdo nemohl uvětřit vlastním očím. A stalo se. Nicméně, i přes veškeré nadšení, že se znovu vydáme na dobrodružství do Tolkienova světa, se seriál staví do nevděčné situace, kdy bude srovnáván s legendárním Pánem prstenů. V novém seriálu se totiž s největší pravděpodobností objeví i staré známé postavy, ve kterých už bychom si těžko dokázali představit někoho jiného. A tak mají tvůrci na výběr dvě možnosti: Buď se s tím holt poperou a přeobsadí všechny postavy nebo mohou celý problém obejít. A jak?

Jednoduše nám dají to, co známe a máme rádi. Ian McKellen totiž sám vyjádřil zájem o jeho znovuobsazení do ikonické role Gandalfa. I když o připravovaném seriálovém projektu zatím moc nevíme, vlastně ani to jestli se v něm mocný čaroděj vůbec objeví, Ian se vyjádřil jasně. Jestli tvůrci budou zamýšlet přeci jen Gandalfa do seriálu připsat, mají mu zavolat jako prvnímu. Myšlenka, že by jeho roli měl převezmout někdo jiný, mu přijde absurdní a na hraní sedmi tisíciletého čaroděje se cítí ještě dost čilý. I když se ze srany Iana jednalo spíše o lehké žertování, o to jestli od Amazonu dostane nabídku k návratu do role, bych se přeci jen vsadil.

Amazon už do seriálu narval něco mezi 200 - 250 miliony dolarů jen za práva a už teď je jasné, že se bude jednat o nejdražší seriál všech dob. Když si tedy dovolují dát takový balík jen za práva k natočení, nevidím důvod, proč by si nedovolili najmout takvou hvězdu jako Iana, díky kterému jistě by stoupl zájem ze strany diváků. Osobně si ale nemyslím, že by se tak mělo stát. Pokud by se jako jediný z původního obsazení vrátil do své role, pravděpodobně bude na sebe strhávat všechnu pozornost, což by látce příliš neprospívalo.

A co si myslíte vy? Měl by se Ian vrátit jako moudrý a neohrožený Gandalf nebo byste nechali vyniknout někoho jiného? 

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Pán prstenů: Vrátí se stará známá tvář? | Fandíme filmu Pán prstenů: Vrátí se stará známá tvář? | Fandíme filmu Pán prstenů: Vrátí se stará známá tvář? | Fandíme filmu Pán prstenů: Vrátí se stará známá tvář? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu