Jessica Chastain a Idris Elba konfrontováni s účastí v To 2

Jessica Chastain a Idris Elba konfrontováni s účastí v To 2 | Fandíme filmu
Warner Bros.
O obsazení ještě nepadlo jediné rozhodnutí, spekulace a fanouškovské dosazování herců do rolí jsou ale k nezastavení.

Tito dva herci se setkali na place filmu Velká hra (Molly’s Game), který do našich kin dorazí příští měsíc. Jejich jména se však setkávají ještě na jiných místech. Na fanouškovských seznamech pro obsazení v pokračování nové adaptace Kingovy klasiky To. Mnoho lidí vidí Idrise Elbu v roli dospělého Mika Hanlona a Jessicu Chastain, pochopitelně, v roli starší verze Beverly Marsh. Jistě by bylo postaráno o rozruch, kdyby se přání změnila ve skutečnost a snad proto na přítomné herce při propagačním rozhovoru k Velké hře, vybalila reportérka serveru Screenrant otázku o potenciálním zapojení do boje proti starobylému nepříteli z městečka Derry. Rovnou prozradím, že z dvojice nic neprozradil ani jeden, avšak až podezřele dobře byla připravena Jessica.

Zatímco, když reportérka řekla, že by je chtěla vidět v druhé části úspěšného hororu, reagoval Elba překvapenou protiotázkou, zda to myslí vážně, Jessica Chastain úplně nevzrušeně odsekla: „V pořádku.“ Z Idrise následně, k překvapení všech, vypadlo, že vlastně první díl ani neviděl a dotazoval se, jestli byl dobrý. Poté se rozhovor zaměřil na Jessicu, která je s projektem spájena značnou dobu. Mají tyto povídačky nějakou váhu? „Nuže, mám ráda Andyho a Barbaru. Pracovala jsem s nimi na Andyho režijním debutu, filmu Mama. Jeho prvním filmu. A víte, Barbara je jedna z mých nejlepších kamarádek, takže… Uvidíme,“ odpověděla talentovaná herečka za šaškování svého kolegu, který mezičasem dospěl k závěru, že se chce taky zúčastnit. Chastain ale pokračovala v seriózním duchu: „Samozřejmě, chci pracovat. Jsou to přátelé. Něco jak rodina. Chci být součást všeho, co dělají, takže doufám, že bychom to mohli udělat.“ Její dobrý vztah s režisérem Andym Muschiettim a jeho ženou je dobře známý a herečka tak těmi závěrečnými slovy zopakovala již řečené.

Obsazení „áčkových“ jmen a vůbec počtu takových osob, bude záviset od rozpočtu. První část příběhu se v duchu nabírání hvězd rozhodně nenesla. Zatímco Jessica Chastain je nejvážnější kandidátkou, Idrise Elbu můžeme zatím zařadit do otevřené kategorie jednoho z adeptů. A i kdyby jen celou dobu mlžil a o projektu někdy jednal, jako u všech (včetně Jessici) si musíme počkat na oficiální prohlášení.

Zdroje: Screenrant

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest