Bumblebee: Vliv Stevena Spielberga a nová fotky s hrdiny

Bumblebee: Vliv Stevena Spielberga a nová fotky s hrdiny | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Travis Knight promluvil o tom, co od snímku můžeme očekávat.

V magazínu Empire byla zveřejněná nová fotka z Bumblebee: The Movie, spin-offu Transformers, který se zaměří na drobného žluťáska. Najdete ji dole v galerii a vidět na ni můžete hlavní hrdinku v podání Hailee Steinfeld a jejího žlutého Brouka. Ke snímku pro magazín uvedl několik slov režisér Travis Knight:

„Chtěl jsem k té obrovské masivní sérii přistoupit [po svém] a soustředit se jen na malý růžek velkého plátna. Chtěl jsem do Transformers vnést přesně to, co jsem celou dobu zkoušel ve studiu Laika, tedy snahu o nalezení umného spojení temnoty a světla, intenzity a vřelosti, humoru a srdečnosti. V jádru se jedná o krásný milostný příběh mezi dvěma zlomenými dušemi, které se navzájem najdou a pomáhají jedna druhou uzdravit. Vyrůstal jsem na Spielberových klasikách od Amblinu. A přesně tenhle druh emocí se snažíme ve filmu ukázat – spojit bohatý příběh o dospívání se science fiction šílenstvím.“

Travisova práce ve studiu Laika je silná a tahle vize také nepůsobí vůbec špatně, tak snad můžeme tajně doufat, že po dlouhé době zase dostaneme pořádný Transformers film. A stejně jako u vydařené jedničky z roku 2007 se zdá, že na dobrý výsledek opět bude mít (alespoň nepřímý) vliv Steven Spielberg.

V roce 1987 najde Bumblebee útočiště na smetišti v malém Californském městečku. Charlie (Hailee Steinfeld) se blíží osmnáctý rok a snaží se najít své místo ve světě, když poškozeného a zraněného Bumblebeeho objeví. Až ho Charlie opraví, velice rychle zjišťuje, že tohle určitě není jen obyčejné žluté auto. Dále hrají Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crowe, Grazie Dzienny, Ricardo Hoyos a John Cena. Režíruje Travis Knight. Datum premiéry je stanoveno na 21.12. 2018.

Zdroj: CBM

Galerie: 2

Bumblebee: Vliv Stevena Spielberga a nová fotky s hrdiny | Fandíme filmu Bumblebee: Vliv Stevena Spielberga a nová fotky s hrdiny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest