Sicario 2: Soldado: Trailer na drsné pokračování dorazil

Sicario 2: Soldado: Trailer na drsné pokračování dorazil | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Benicio del Toro a Josh Brolin se znovu ponoří mezi drogové kartely.

Příští rok v létě dorazí Sicario 2: Soldado, další příběh ze světa dva roky starého Sicaria. Tím se snad definitivně zapsal do povědomí širšího publika režisér Denis Villeneuve a vedle toho snímek pomáhal rozjet silnou vlnu Emily Blunt. Ani jeden z nich se však na pokračování nepodílejí. Hlavními postavami jsou tentokrát pouze speciální agenti v podání Joshe Brolina a Benicia del Tora a režíruje Stefano Sollima, italský režisér známý především pro seriál Gomora. A musím se přiznat, že přinejmenším na mě Soldado v prvním traileru poněkud seriálovitě působí. Scénář opět napsal Taylor Sheridan (Sicario, Wind River), takže znovu může jít o skutečně promyšlenou podívanou, nicméně se nemůžu zbavit pocitu, že vizuál tentokrát není tak výjimečný a celé to zkrátka působí jako další kus v řadě, nikoliv jako speciální událost v kinech. Jak upoutávka působí na vás?

V Soldado (Voják) se nevrátí hrdinka v podání Emily Blunt, místo toho se snímek zaměří na postavy Joshe Brolina, Benicia Del Tora a Jeffreyho Donovana. Ti se vydávají do Mexika, aby tam cíleně rozpoutala válku mezi soupeřícími mexickými kartely. Hlavním tématem tentokrát nebude válka s drogami, ale migrace. Scénář napsal Taylor Sheridan, režíruje Stefano Sollima. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 28.6. 2018.

Galerie: 4

Sicario 2: Soldado: Trailer na drsné pokračování dorazil | Fandíme filmu Sicario 2: Soldado: Trailer na drsné pokračování dorazil | Fandíme filmu Sicario 2: Soldado: Trailer na drsné pokračování dorazil | Fandíme filmu Sicario 2: Soldado: Trailer na drsné pokračování dorazil | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu