Batman: Kdy uvidíme naposled Afflecka? A kdo jej nahradí?

Batman: Kdy uvidíme naposled Afflecka? A kdo jej nahradí? | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Po Jakeu Gyllenhaalovi se online objevilo jméno dalšího možného adepta na roli Temného rytíře.

Jon Hamm, hvězda seriálu Mad Man či filmu Baby Driver, se na velkém plátně mimo jiných objevil také ve filmu Město (The Town), kde jste ho mohli vidět po boku Bena Afflecka, který snímek také režíroval. Nyní to vypadá, že Hamm by rád svého kolegu "zbavil" povinnosti chránit temné město Gotham, neboť údajně velmi touží zahrát si Temného rytíře v nadcházejících snímcích.

Dle zvěstí kolujících po internetu je Hamm opravdu rozhodnutý a připravený obléci na sebe batmanský kostým. Tvrdí se také, že Jon Hamm si je vědom kritiky, kterou Affleck sklidil za své ztvárnění netopýřího muže, jak v Batman v Superman, tak v Justice League a myslí si, že jemu by role sedla lépe. Prý se nejedná o nic osobního, jde čistě jen o byznys.

Informace o Affleckově odchodu z role se světem samozřejmě šíří již nějaký ten pátek a není tajemstvím, že již odstoupil od režírování a psaní Batmanovo sólovky. Objevila se také zpráva, že posledním filmem, ve kterém se Ben objeví jako Bruce Wayne/Batman, bude nadcházející Flashpoint. Informovaci přinesl renomovaný magazín Variety.

Zprávu o Hammovi je ale třeba brát s patřičným nadhledem už jen kvůli tomu, že ji přinesl bulvární Radar Online. Proti by ale mohl mluvit také Hammův vztah k blockbusterům, který zastává (nebo alespoň v minulosti zastával). Před třemi lety v rozhovoru pro GQ Magazine řekl: „Ne, tohle nejsou filmy co bych chtěl dělat. Nikdy neříkej nikdy, ale opravdu to nejsou filmy, na které se rád zajdu do kina podívat.“ Obdobné vyjádření podal i pro Radio Times, kde kritizoval, jak se v souvislosti s těmito filmy uzavírají kontrakty. „Dohody, které s Vámi udělají jsou extrémní... no a samozřejmě se nikdy neupíšete jen k jednomu filmu, ale ještě alespoň k dalším dvěma, které jste ještě ani nečetli a nevíte, jak budou vypadat. A pak taky všechny ty crossovery co musíte udělat... Kdybych teď takovou smlouvu podepsal, znamenalo by to, že budu až do mých 50 let dělat jednoho konkrétního superhrdinu.“ Celé vyjádření ukončuje tím, že si není jistý, že věnovat tolik práce jen jedné věci místo víceru rozmanitých projektů, je to, proč se stal hercem.

Co vy na to? Bude příštím Batmanem opět „starší“ herec? Mohl by to být zrovna Jon Hamm? A jak by vám v roli seděl?

Zdroje: Variety, Radar Online

Galerie: 3

Batman: Kdy uvidíme naposled Afflecka? A kdo jej nahradí? | Fandíme filmu Batman: Kdy uvidíme naposled Afflecka? A kdo jej nahradí? | Fandíme filmu Batman: Kdy uvidíme naposled Afflecka? A kdo jej nahradí? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest