Anihilace: Nový trailer odhaluje víc, ale drží si tajemno

Anihilace: Nový trailer odhaluje víc, ale drží si tajemno | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Izolovaná Oblast X v další upoutávce nijak nepolevuje ve svých hrozbách. Právě naopak.

Na webu se objevil další trailer na hororově stavěné sci-fi Anihilace (Annihilation). Ukázka je mnohem celistvější, než ta, kterou jste u nás mohli vidět již dřív. Je z ní patrné, že nepůjde jen o střílení do tmavého podrostu neznámého území, ležícího za podivnou clonou, vypadající jako směs z bublifuku. Upoutávka má ráz, klade na stůl mnoho událostí, o kterých nevíme nic, nebo jen základ vycházející ze synopse. V traileru i přes vizuální bohatost, která se rozhodně nedrží zpátky, panuje skličující a stísněná atmosféra na všech lokacích od hustého pralesa, až po volná prostranství. Komorní tón výpravy do Oblasti X umocňuje hudební vložka a všechnu mysterióznost, na kterou diváci slyší, podtrhuje další poodhalení nestvůr, záhad a mimozemsky působících anomálií. Čtenáři předlohy pak můžou naplno srovnávat, nakolik je trailer se svými příšerami a řevem samopalů věrný, údajně až zádumčivému, románu.

Snímek pojednává o týmu vědkyň, které se vypraví do Oblasti X, zvláštního místa na Zemi, které působí nesmírně mimozemsky. Do oblasti se vydalo už jedenáct expedic, žádná se však nevrátila. Tu dvanáctou vede psychiatrička v podání Natalie Portman, které v Oblasti X zmizel její manžel (Oscar Isaac). V dalších rolích se představí Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez nebo Tessa Thompson. Film režíruje Alex Garland (Ex Machina) a je inspirován stejnojmennou knihou Jeffa VanderMeera. Premiéra je stanovena na 22. 2. 2018. 

Galerie: 3

Anihilace: Nový trailer odhaluje víc, ale drží si tajemno | Fandíme filmu Anihilace: Nový trailer odhaluje víc, ale drží si tajemno | Fandíme filmu Anihilace: Nový trailer odhaluje víc, ale drží si tajemno | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest