Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky

Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Prohlédněte si, jak budou hrdinové vypadat v příštích filmech. Čeká nás nálož informací. A dorazí trailer za tři dny?

Thor: Ragnarok se pomalu blíží ke sklonku své famózní jízdy ve světových kinech. Justice League také postupně začne v médiích vyklízet pozice, a tak Marvel využil volného jeviště a definitivně odstartoval kampaň na Avengers: Infinity War, jeden ze svých vůbec nejočekávanějších projektů. Začínáme obřím photoshootem pro magazín Vanity Fair. Ten byl oficiálně pořízený k oslavám deseti let Marvelu, nicméně jak sami můžete vidět dole v galerii na jedenácti fotkách a magazínových obálkách, řada postav je prezentovaná přesně v takové podobě, v jaké je uvidíme ve třetích Avengers. Výčet hrdinů není ani zdaleka kompletní (a pár z vyobrazených postav se zřejmě v Avengers 3 skutečně neukáže), ale i tak je monstrózní, počítejte s námi:

Samuel L. Jackson jako Nick Fury, Danai Gurira jako Okoye, Tom Holland jako Spider-Man, Chris Evans jako Captain America, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Evangeline Lilly jako Wasp, Benedict Wong jako Wong, Robert Downey Jr. jako Iron Man, šéf Marvelu Kevin Feige, Rocket Racoon (ve filmech namluvený Bradleym Cooperem), spolutvůrce Marvelu tak jak jej známe – Stan Lee, Chris Hemsworth jako Thor, Letitia Wright jako Shuri, Karen Gillan jako Nebula, Chris Pratt jako Star-Lord, Angela Bassett jako Ramonda, Elizabeth Olsen jako Scarlet Witch, Jeremy Renner jako Hawkeye, Anthony Mackie jako Falcon, Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange, Pom Klementieff jako Mantis, Chadwick Boseman jako Black Panther, Gwyneth Paltrow jako Pepper Potts, Paul Rudd jako Ant-Man, Mark Ruffalo jako Hulk, Jon Favreau jako Happy Hogan, Don Cheadle jako War Machine, Groot (ve filmech namluvený Vinem Dieselem), Dave Bautista jako Drax, Paul Bettany jako Vision, Michael Douglas jako Hank Pym, Scarlett Johnasson jako Black Widow, Cobie Smulders jako Maria Hill, Linda Cardellini jako Laura Barton, Tessa Thompson jako Valkyrie a Zoe Saldana jako Gamora.

Jestli počítáme správně, tak to dělá 34 postav, dále je tu mistr cameí Stan Lee a velký šéf Feige. Podle posledních dostupných informací bychom kupříkladu postavy z Ant-Mana měli potkat až v Avengers 4, naopak chybí například Loki (Tom Hiddleston) nebo hlavní záporák Thanos (Josh Brolin). Magazín Vanity Fair, který focení zorganizoval, přinesl také pár zajímavých informací, které přineseme v samostatném článku. Zároveň VF slibuje, že další materiály bude uveřejňovat v průběhu týdne, takže se máme na co těšit. Režiséři Avengers 3 a 4, bratři Russoovi, souběžně s článkem VF zveřejnili na svých sociálních sítích velkou zelenou trojku bez jakéhokoliv komentáře. Můžeme tedy snad doufat, že aktuální nastartování kampaně vyvrcholí za tři dny oficiálním zveřejněním traileru? Prozatím se můžete podívat na včera uniklé záběry z filmu nebo níže na zákulisní video z dalšího focení, které pořídil Vin Diesel.

Zdroje: Vanity Fair I, II

Galerie: 12

Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu Avengers: Přes 30 hrdinů nafotilo společné fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest