Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení

Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Spoilerů je všude spoustu, ale podle Bena Afflecka pro nás má snímek stále připravenou řadu překvapení.

Premiéra Justice League se nezadržitelně blíží a podle nejnovějších informací by měly být recenze zveřejněné následující středu v 8:50 středoevropského času. Příval nejrůznějších rozhovorů tak vrcholí. V přiloženém playlistu najdete záznam z tiskové konference, ke které vybíráme ještě ty nejzajímavější poznatky z kratších interview.

Justice League je nejlehčí z dosavadní „trilogie“ filmů se Supermanem, nicméně to ještě neznamená, že by se jednalo o komedii. Jason Momoa dále prozradil, že máme čekat až do konce titulků, kde je pro nás přichystaná bonusová scéna. Dále uvedl, že jak sami můžeme vidět, Aquaman skutečně nemá ve filmu svůj tradiční trojzubec, ale čtyřzubec. Trojzubec přijde na řadu až v samostatném Aquamanově filmu. Zatím Aquaman není králem Atlantidy a svou výbavu bude mít ve filmu zapůjčenou od Mery (Amber Heard).

Gal Gadot uvedla, že Wonder Woman mezi událostmi snímků Wonder Woman a Batman v Superman zažila spoustu věcí, možná jen zkrátka jednala v utajení. Proto to BvS vypadá, jako by lidstvu pomáhala poprvé po dlouhé době.

Henry Cavill vysvětlil, že maskovat při natáčení jeho hustý knír, nebyla žádná legrace. Knír se navoskoval a co nejvíc uhladil. Na obličej se nanesly sotva viditelné tečky a následně digitální kouzleníci ukryli knír v postprodukci. Cavill také naznačil, že bychom jej opravdu měli vidět ve filmu v černém kostýmu. Zároveň zatím nesmí prozradit, jak dlouho se na natáčení snímku vlastně podílel, protože se zatím stále tají, jak velkou úlohu vlastně Superman ve filmu má.

Ezra Miller odhalil, že si Barry Allen zatím neříká Flash. Je to prostě Barry. Ve filmu dokonce byla scéna, ve které nad svojí identitou rozjímal, ale ta nakonec byla vystřižena. Ben Affleck o scénách s Flashem potom prozradil, že když to mělo vypadat, že běhá opravdu rychle, tak se použily speciální kamery, které natočily Ezru v jiné snímkové frekvenci než zbytek scény.

Jinak, zdá se vám, že už toho o filmu víme až až? Upoutávek byla spousta, lovci spoilerů se na podobně očekávaný snímek zaměřují důkladněji, než je obvyklé. Nicméně nebojte se, Affleck slibuje, že na nás ve vlastním filmu pořád ještě čeká mnoho překvapení, o kterých prozatím veřejnost neví vůbec nic. Tak doufejme, že Ben nepodceňuje naši zvědavost.

Wonder Woman musí znovu ukázat své schopnosti zapálené válečnice. Vystaveni velkému nepříteli, spojí síly s Batmanem, aby dali dohromady skupinu nadlidí, co se má postavit nově probuzené hrozbě. Zformují bezprecedentní ligu hrdinů a vydávají se zachránit planetu před útokem katastrofických rozměrů.

V hlavních rolích snímku Justice League hrají Hrají Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ray Fisher, Amber Heard, Ezra Miller, Jeremy Irons, J.K. Simmons a Willem Dafoe. Jako režiséři se vystřídali Zack Snyder a Joss Whedon, scénář postupně připravovali Chris Terrio a Joss Whedon. Datum české premiéry je stanoveno na 16.11. 2017.

Zdroje: Coming Soon, CBM, NewsDay, Etalk, BBC, CBR, FOX 5 I, II, Chris Van Vliet, Chris Van Vliet II, Chris Van Vliet III

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení | Fandíme filmu Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení | Fandíme filmu Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení | Fandíme filmu Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení | Fandíme filmu Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení | Fandíme filmu Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení | Fandíme filmu Justice League pořád ještě má v zásobě řadu překvapení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu