Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen?

Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Šéf Marvelu o pojítkách mezi Thorem: Ragnarok a Avengers: Infinity War. Režiséři Infinity War o tom, kdy uvidíme trailer.

Před nedávnem se objevila na Redditu zvěst, že se na natáčení Avengers 4 ukázal Frank Grillo, představitel záporáka Crossbonese. Sám herec před časem uváděl, že v roli ještě neřekl poslední slovo, jen aby dodatečně svoje vyjádření opět mírnil. Teď se herec objevil společně s dalšími představiteli Marvelu v dobročinné hře Our Town, kterou uvádí jedno divadlo v New Yorku na podporu obětí hurikánu Maria. Ve hře vystupují pouze herci potvrzení pro Avengers 3 a 4 (Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Mark Ruffalo a Chris Evans) a společně s nimi Frank Grillo a Maximiliano Hernandez, který hrál v předchozích filmech a seriálu Agents of SHIELD angenta Jaspera Sitwella.

Možná to nic neznamená, třeba se herci prostě kamarádí, mají spřátelené agenty nebo prostě nikdo další od Marvelu neměl díru v programu. Z vnějšku to nicméně působí dojmem, že se herecká skupina mohla docela klidně dát dohromady při společném natáčení – společném natáčení Avengers 4. V takovém případě můžeme spekulovat o tom, zda se Crossbones a Sitwell objeví také ve virtuální simulaci, podobně jako bitva o New York, kterou si bude v chystaném filmu Tony Stark zpětně rekapitulovat. Takže co vy na to? Uvidíme oba pány v Avengers 4? Nebo divadelní představení s natáčením nijak nesouvisí?

Pak je tu dalších několik zpráviček. Chris Hemsworth potvrdil, že Thor bude mít v dalších filmech pásku přes oko, tak, aby jeho vzhled odpovídal závěru Thora: Ragnarok. Ještě mnohem víc toho pak řekl Kevin Feige, šéf Marvelu. Ten víceméně potvrdil, že loď v potitulkové scéně Thora: Ragnarok patří Thanosovi (Josh Brolin). Dále potvrdil, že Rukavice nekonečna v Odinově pokladnici byla skutečně falešná, přesně, jak říká Hela. Jednak to ukázalo ve filmu rozsah jejích znalostí a hlavně v Marvelu už dlouho věděli, že rukavice falešná být musí. Když se chystal první Thor, nebyla budoucnost dokonale naplánovaná, a když se konečně doladily všechny detaily kolem Thanose, tak nedávalo smysl, aby rukavice v Asgardu byla. Proto se filmaři přiklonili k tomu, že jde o padělek, sami pro sebe si pak dokonce vymysleli příběh o tom, že jej Odin nechal záměrně vyrobit, protože Asgarďané vědí o tom, jak je rukavice mocná a jejich panovník je chtěl uchlácholit a přesvědčit je o tom, že ji má pod kontrolou.

Když Thanos pravou rukavici bral v potitulkové scéně Avengers: Age of Ultron do ruky, tak říkal, že se o kameny nekonečna postará sám. Jenže v chystaném filmu s ním táhne za jeden provaz Black Order – skupinka jeho potomků. Tady Feige vysvětluje, že Černý řád je jakýmsi prodloužením Thanosova vlastního já, zatímco pohůnci jako Loki nebo Ronan byli naprostí externisté. Dřív navíc Thanos jen seděl na trůně, zatímco teď z něj vstal a vydal se do pole, osobně na celou operaci dohlížet. A když už je řeč o Lokim (Tom Hiddleston), Feige také víceméně potvrdil, že Tesseract (jeden z kamenů nekonečna) nebyl zničený společně s Asgardem, ale má jej právě Loki.

A na závěr ještě zpráva od režisérů Anthonyho a Joea Russoových, kteří fanouškům vzkazují, kdy se konečně dočkáme prvního traileru na Avengers: Infinity War. Žertovné video v zásadě říká: „Až to bude, tak to bude“. V galerii pak najdete nový artwork, kde můžete vidět třeba nový kostým Black Widow (Scarlett Johansson)

Zdroje: Coming Soon, Slashfilm, Xmen-DCU-MCU, EW, Frank Grillo,Robert Downey Jr.

Galerie: 7

Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen? | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen? | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen? | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen? | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen? | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen? | Fandíme filmu Avengers 4: Návrat dalšího záporáka potvrzen? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest