Dwayne The Rock Johnson ve světě Batmana a Supermana?

Dwayne The Rock Johnson ve světě Batmana a Supermana? | Fandíme filmu
Ztvární The Rock populární postavu od DC comicsu? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZOVÁNO: Server Bleeding Cool mou spekulaci potvrzuje. Sice s odkazem na neprověřený zdroj, ale přece. Rockova účast v Lobovi se tak zdá pravděpodobnější a pravděpodobnější!

Marvel chystá do budoucna vedle pokračování i celou řadu nových hrdinů a jednou ze zvažovaných možností je i zfilmování příběhů Lukea Cage, černošského superhrdiny, který přišel ke svým schopnostem náhodou, pronajímá je za peníze a je jednou z klíčových postav Civil War. Jedním z diskutovaných kandidátů do hlavní role byl i Dwayne „The Rock“ Johnson a jeden z fanoušků se teď Rockovi na twitteru ozval, že by ho v roli rád viděl a jestli je vůbec nějaká postava od Marvelu, na kterou by měl chuť. Jiná fanynka na to reagovala, že si Johnsona dokáže představit spíš v něčem od DC, třeba jako Gravediggera nebo Johna Stewarta (jeden z Green Lanternů). Fanynka si pravděpodobně dělala legraci, ale světe div se, The Rock odpověděl!

Jeho reakcí na zmínku o DC byla prostá věta „To je zajímavé, že to říkáš“, z čehož hned celý internet začal usuzovat, že Johnson připravuje nějaký film od DC. Samozřejmě je docela klidně možné, že za nevinnou narážkou hledáme víc, než v ní je, ale pravdou je, že The Rock má své fanoušky rád a maličký teaser by odpovídal jeho naturelu. Většina ihned začala spekulovat o tom, že se k životu probudí pozastavená adaptace komiksu Shazam! (alias Captain Marvel), ve kterém si měl Johnson před lety zahrát vedlejší postavu zvanou Black Adam, ale mě osobně přijde daleko zajímavější jiná možnost: Nezahraje si Dwayne Johnson náhodou Loba?

Proč zrovna Loba? Tak zaprvé proto, že Lobo je, podobně jako The Rock, dvoumetrová hora svalů. Jako daleko pádnější důvod ale vnímám fakt, že před měsícem Warner najal jako režiséra a scenáristu Loba Brada Peytona. A Peytonovým posledním filmem byla Cesta na tajuplný ostrov 2, s Johnsonem v jedné z hlavních rolí! Nemluvě o tom, že si The Rock ten film zcela evidentně strašně užíval. Celé je to samozřejmě spekulace, ale ne úplně nepodložená. Budoucnost mě rozsoudí.

A kdo je to vlastně Lobo? Dvoumetrový modrý (někdy bílý) motherfucker, který má dlouhé háro, vytuněného mezihvězdného čopra, titanový řetěz kolem zápěstí, make-up jako Kissáci a živí se jako ten nejdrsnější lovec odměn pod jakýmkoliv sluncem. Postava vznikla v osmdesátých letech jako klasický záporák, ale v devadesátých letech dostal Lobo vlastní řadu jako antihrdina a stal se jednou z nejpopulárnějších postav dekády. Autoři Roger Slifer a Keith Giffen a s ním přišli jako se satirou na anti-hrdiny od Marvelu, jako jsou Wolverine, Punisher nebo Deadpool a úspěšně v sérii parodovali aktuální komiksové trendy. Nicméně co si budeme povídat, nejdůležitějším zdrojem úspěchu byly hlášky, sprostá mluva, určitá perverze a obrovské množství násilí. Možná právě proto měl film nějakou dobu připravit Guy Ritchie, po kterém Peyton projekt převzal. Uvidíme, jak si autor filmů pro celou rodinu s látkou poradí, a zda opravdu obsadí do hlavní role The Rocka.

Další zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest