Superman Henry Cavill říká: Přístup DC nefungoval

Superman Henry Cavill říká: Přístup DC nefungoval | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Wonder Woman zažehla maják, který studio dovede ke světlejším zítřkům.

Henry Cavill byl v rozhovoru tázán na to, jak si komiksové DC filmy vedou nebo spíš tedy doposud vedly. Herec mluvil dost upřímně, aniž by při tom ztrácel naději v lepší zítřky.

Podle jeho názoru by DC filmy měly potíže, i kdyby Marvel neeixstoval. DC filmy usilovaly o určitý styl, zkoušely být jiné a dívat se na věci z odlišné perspektivy, která tak docela nefungovala. Filmy vydělaly nějaké peníze, ale byly kriticky odsouzené, protože divákům nedaly takový ten pocit, jaký by jim superhrdinové měli dát.

Společně s Wonder Woman se to ale konečně mění. Pro tu podle Cavilla naprosto uzrál čas. V dnešní politické a společenské situaci takovou perspektivu podle něj potřebujeme a je fantastické, že WW uspěla. A Cavilla to do určité míry těší i sobecky, protože dál chce točit Supermanovy příběhy a každý komiksový úspěch zvyšuje šanci, že tomu tak bude.

Staly se chyby, ale nepokračuje se v nich a DC může začít vyprávět příběhy takovým způsobem, jakým vyprávěné být potřebují. Podle Cavilla je dokonce lepší začít znovu a lépe po nějaké chybě, než rovnou od začátku, protože ten úspěch pak působí o to silněji. Wonder Woman byla prvním krokem tímto směrem.

Co na Henryho slova říkáte? Souhlasíte?

Zdroj: Poetic Justice

Galerie: 3

Superman Henry Cavill říká: Přístup DC nefungoval | Fandíme filmu Superman Henry Cavill říká: Přístup DC nefungoval | Fandíme filmu Superman Henry Cavill říká: Přístup DC nefungoval | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest