Terminátor 6 se vrátí k tomu nejzákladnějšímu

Terminátor 6 se vrátí k tomu nejzákladnějšímu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Arnold Schwarzenegger o tom, co je pro příštího Terminátora klíčové.

Arnold Schwarzenegger propaguje svůj nejnovější film, Killing Gunther a při tom (jak jinak) odpovídá novinářům také na dotazy ohledně chystaného Terminátora. Důraz by podle Schwarzeneggera měl být kladen především na maximální zjednodušení.

V rozhovoru uvedl, že má opravdu rád postavu T-800. Líbí se mu, že je to stroj, který dokáže nadlidské věci, ale jakmile se objeví nějaká pokročilejší technologie, je najednou zranitelný. Tohle podle Arnolda ve starších filmech skvěle fungovalo. Režisér Tim Miller a producent James Cameron přišli s námětem, který znovu pojednává o T-800, ale jedná se o zcela nový příběh. Jednoduchý příběh. Vezme se několik základních charakterů, jako jsou T-800 a Sarah Connor (Linda Hamilton) a všechno ostatní se nechá plavat. Žádná složitá pravidla cestování v čase a hromady postav. Když se soustředíte na spoustu postav a cestování v čase, je těžké přijít s nějakou opravdu novou myšlenkou a právě proto si tvůrci zbytečně nechtějí svazovat ruce.

Cameron je prý návratem k látce nadšený, navíc si skvěle rozumí s Millerem, se kterým už v minulosti spolupracoval mimo jiného i na Avatarovi, pro kterého dělala jeho triková společnost Blur Studio úvodní sekvenci. Právě kvůli tomu, že jsou oba pánové technologičtí odborníci, si podle Schwarzeneggera tak rozumějí. Sám Arnold tvrdí, že s Millerem chtěl spolupracovat od chvíle, kdy viděl Deadpoola a hrozně mu vyhovuje, jak je režisér pokorný a otevřený spolupráci.

Natáčení filmu začne koncem března 2018 v Budapešti, následně se přesune do Španělska. Datum premiéry je stanovené na 25. 7. 2019.

Zdroj: Business Insider, Metro

Galerie: 4

Terminátor 6 se vrátí k tomu nejzákladnějšímu | Fandíme filmu Terminátor 6 se vrátí k tomu nejzákladnějšímu | Fandíme filmu Terminátor 6 se vrátí k tomu nejzákladnějšímu | Fandíme filmu Terminátor 6 se vrátí k tomu nejzákladnějšímu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest